7 Decembrie 2022
Exclusiv și Privilegiat, STAR Card Platinum, cel mai nou card de shopping

Un nou card de shopping – STAR Card Platinum – unic în felul săul. Exclusiv și Privilegiat cu toate avantajele unui card Platinum, în același timp include și alte bonusuri.

  • Este un card de cumpărături – poți achita orice cumpărătură în maxim 12 rate, cu dobânda 0%, la comercianții parteneri STAR Card. Rețeaua cărora este mare și variată: produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, dispozitive smart, mobilă, etc.
  • Este un card de credit – valoarea creditului ajunge de la 50.000 la 500.000 MDL pentru o perioadă de 60 luni. Perioada de grație este de 56 de zile, ceea ce presupune că ai la dispoziție 56 de zile pentru a pune pe card suma pe care ai folosit-o, fără costuri suplimentare de utilizare.
  • Este un card de loialitate – acest avantaj presupune remunerarea fiecărui client la utilizarea cardului. În cazul în care faci achitările integrale, remunerarea are loc sub formă de puncte STAR. Procentul din valoarea cumpărăturii efectuate poate ajunge până la 20%, în dependență de procentul stabilit cu fiecare comerciant.  Acumulându-le, le poți utiliza ulterior pentru noi achiziții la comercianții parteneri STAR.

STAR Card Platinum este exclusiv prin avantajele sale, la fel, și prin designul atrăgător pe care îl are. STAR Card Platinum este primul card vertical din sistemul bancar din Moldova, ceea ce îi conferă o eleganță deosebită.

Beneficiile cardului STAR Card Platinum nu se rezumă doar la cele trei de bază, ci se extind, și anume: la prima tranzacție efectuată cu cardul primești un welcome bonus în valoare de 100 puncte STAR.

Mai mult decât atât: spre deosebire de alte carduri de cumpărături care pot fi utilizate doar în rețeaua proprie de terminale, STAR Card Platinum este valabil pentru achiziții la orice comerciant din Moldova și din străinătate!

Pentru cei care călătoresc mult în interes de serviciu sau în vacanță sunt prevăzute și alte servicii adiționale ale cardului:

  • Serviciul Concierge 24/7 – gratuit
  • Mastercard Lounge în aeroporturi – gratuit
  • Asigurare în timpul călătoriilor – gratuit

Cu STAR Card Platinum și iubitorii de a călători cu mașina au parte de o supriză: ei beneficiază de cashback 50% la cartea verde pentru țările europene.

STAR Card Platinum este unic în felul său. Este exclusiv și Privilegiat, exact ca fiecare dintre clienții Victoriabank!

Baftă la cumpărături – cu STAR Card Platinum ai #PoftăDeShopping