21 Iulie 2022
10 000 de puncte STAR pentru cei 10 câștigători ai promoției „Cu poftă de...Acasă”

10 clienți Victoriabank, cu mare poftă de „Acasă”, care în perioada 3 mai – 15 iunie au beneficiat de un credit imobiliar de la Victoriabank, au primit 10 000 de puncte STAR, fiind aleși, în mod aleatoriu în tombola din cadrul ofertei Cu poftă de...Acasă.


Lia-Mirela Agachie
Alina Cebotari
Svetlana Hîncu
Cristina Diaconu
Alexandru Untura
Eugeniu Aconi
Ștefan Vicol
Tatiana Scerbina-Perciun
Veaceslav Cobilaș
Valerii Cojocari


Aceștia sunt clienții Victoriabank care și-au transformat în realitate visul de a avea un spațiu doar al lor, pe care să îl numească „Acasă” și care au mai avut și marele noroc să câștige 10 000 de puncte STAR, pe care le pot cheltui așa cum își doresc ei! Poate chiar pe un TV nou-nouț pentru living?

Pe lângă premiile finale, toți cei care au beneficiat de un credit imobiliar în perioada promoției, au primit garantat 500 de puncte STAR (1 punct STAR = 1 leu), pe care le pot utiliza la cumpărături în toată rețeaua de magazine partenere STAR Card.

Victoriabank transmite tuturor le câștigătorilor sincere felicitări și aduce mulțumiri tuturor participanților, care au reușit să-și îndeplinească visul de a avea propria locuință, împreună cu Victoriabank!

Detalii despre promoția finalizată, găsești pe link.

Află mai multe despre cardul vedetă de la Victoriabank, pe starcard.md.