10 Noiembrie 2021
ZOOM IN BANKING 3.0 || Webinar despre Aplicare IFRS în banking cu Vitalie Corniciuc, Vicepreședinte Victoriabank

Joi, 11 noiembrie 2021, redeschidem cu mare drag porțile primului proiect educațional Zoom in banking ediția 3.0 / 2021 - 2022 și lansăm webinarul #1 despre Standardele internaționale de raportare financiară (IFRS) cu Vitalie Corniciuc Vicepreședinte Victoriabank.

Vitalie deține o experiență de peste 10 ani în funcția de manager superior în cadrul unei companii de audit din „big 4” dar și experiență în domeniul contabilității. Este membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din Marea Britanie și membru în Consiliul de Administrație al AmCham Moldova (Camera Americană de Comerț). Vitalie a acumulat o vastă experiență didactică, fiind la anumite etape lector MBA, trainer în cadrul mai multor proiecte desfășurate de World Bank, lector ASEM, inclusiv în cadrul proiectului Zoom in banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank editia 1.0 și 2.0.

Pentru ediția actuală s-au înregistrat peste 200 de participanți, studenți și profesori de la ASEM si USM de la facultățile de Contabilitate si Finante și bănci.

Thursday is a date with new generation of bankers ... Powered by Zoom 

#Victoriabank #CuPoftădeEducație