30 Iulie 2021
VB Talks, un podcast lansat în premieră de o bancă din Republica Moldova

Victoriabank lansează astăzi podcastul VB Talks. Invitații proiectului vor fi oameni care inspiră, personalități din diferite domenii, din Republica Moldova și nu numai, de la care veți afla lucruri inedite despre activitățile, pasiunile și trăirile lor, necunoscute până acum publicului larg.  

„Suntem siguri că podcastul VB Talks va ține publicul în priză datorită invitaților și subiectelor care vor fi abordate. Protagoniștii vor fi oameni cunoscuți, care aduc schimbarea spre bine în domeniile în care activează. Astfel, sperăm că această inițiativă #CuPoftăDeVorbă va provoca alți oameni și va deveni totodată o extraordinară sursă de informare”,  a declarat șeful Direcției Relații cu Publicul și Marketing a Victoriabank, Sorin Bălănel.

Podcastul va putea fi urmărit atât în format video, cât și audio, pe cele mai populare platforme specializate: Spotify, Google Podcasts și Apple Podcasts, dar și pe site-ul Victoriabank, pe pagina de Facebook a Victoriabank și pe Youtube.

Moderatoarea  podcastului va fi prezentatoarea TV și actrița Dana Ciobanu.

 "Mă simt onorată să fiu gazda podcastului VB Tolks. Este o nouă experiență pentru mine și vă asigur că îi voi "descoase" bine pe invitații mei pentru ca voi, spectatorii noștri, să aflați lucruri noi, despre care nici nu ați bănuit. Sper ca v-ați pregătit căștile pentru primul episod”, a spus realizatoarea podcastului VB Talks, Dana Ciobanu.

 

Pentru a nu rata vreuna dintre ediții, vă puteți abona la VB Talks pe Spotify, Google Podcasts sau Apple Podcasts, precum și pe paginile de socializare ale Victoriabank, inclusiv pe Youtube, pentru a urmări noutățile.