1 Aprilie 2021
Experiență internațională în sistemul bancar: Descoperă avantajele unice ale job-urilor Victoriabank

Ești în căutarea unui loc de muncă stabil? Îți dorești noi oportunități de dezvoltare sau, pur și simplu, vrei să faci parte dintr-o echipă de top? Atunci fii cu ochii pe standul virtual al Victoriabank la Târgul de Cariere Chișinău, care se va desfășura online în perioada 1-2 aprilie 2021. Parte a grupului financiar Banca Transilvania, compania vine cu numeroase oportunități atât pentru tinerii începători, cât și pentru profesioniști. Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600 de mii de clienți, Victoriabank pune în prim-plan oamenii și își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți.

Iată tot ce trebuie să știi pentru a aplica la job-urile Victoriabank și a fi parte a unei echipe profesioniste, dedicate, energice și prietenoase:

        1. Job-uri disponibile

Victoriabank are 100 de subdiviziuni în toată țara și peste 1.000 de angajați, echipa fiind în continuă creștere. Astfel, la Târgul de Cariere sunt la mare căutare candidații pentru pozițiile de linie, precum: specialist de servicii pentru clienți, specialist în credite, manager produse, director pentru Direcția Guvernanță Corporativă, Director Sucursală etc. De asemenea, sunt solicitate candidaturi și pentru pozițiile tehnice, precum: specialist în securitate informațională, administrator de sisteme sau auditor IT.

Totodată, Victoriabank oferă stagii de practică pentru studenți, dorind să descopere tineri talentați și dornici de a se integra în sistemul bancar. Stagiile se defășoară atât în regim part-time, cât și full-time, în funcție de curricula instituției de învățământ. Tinerii mai pot accesa stagii de practică remunerate în cadrul proiectului „Zoom in banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank”, dedicat viitorilor specialiști. La prima ediție a programului, 20% dintre stagiarii participanți s-au alăturat echipei Victoriabank, devenind angajați, iar din ultima ediție a programului „Zoom in Banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank 2.0” circa 80% din stagiari vor deveni angajați. Mai multe despre posturile vacante, dar și alte oportunități profesionale găsești aici.

2. Avantajele „familiei” Banca Transilvania

Victoriabank este parte a Grupului Financiar Banca Transilvania. Ce înseamnă asta pentru angajați? În primul rând, că au avantajul participării în proiecte internaționale, dezvoltate conform practicilor grupului. În al doilea rând, că dispune de schimb de experiențe, dar și de avansare în carieră în cadrul grupului. Și nu în ultimul rând, copiii angajaților Victoriabank, care studiază la universitățile din România, pot aplica la stagii de practică in cadrul subdiviziunilor Băncii Transilvania.

Totodată, la Victoriabank angajații sunt încurajați să exceleze în domeniile lor prin instruiri în țară și peste hotare, fiind susținuți să crească în carieră. Echipa activează într-un mediu de muncă pozitiv, sigur și stabil, unde fiecare membru simte apreciere și implicare, și unde are libertate de exprimare. Printre beneficii se mai numără salariul fix și avantajele financiare, programul de muncă stabil și tichetele de masă în valoare de 45 de lei pentru fiecare zi lucrătoare.

3. CV-ul – carte de vizită și în banking

CV-ul este prima ta șansă de a convinge un angajator că ești candidatul potrivit. Iar pentru ca CV-ul tău să corespundă așteptărilor Victoriabank, trebuie să fie clar, bine structurat, sintetizat în cel mult 2 pagini și cu informații veridice. De asemenea, trebuie să conțină datele personale (nume, adresă, telefon, e-mail), studiile realizate (denumire, instituție, facultate), experiența profesională, inclusiv voluntariatul, competențele lingvistice și tehnice, dar și alte activități și interese reprezentative. Pe lângă un CV ca la carte, un candidat poate ieși în evidență prin calități umane deosebite, încredere în sine, deschidere, ținută prezentabilă și #poftădemuncă.

4. Siguranța – o prioritate pentru Victoriabank

Pandemia a fost o provocare pentru companiile din întreaga lume. De aceea Victoriabank a considerat siguranța angajaților o prioritate. Astfel, administrația a inclus în pachetul de compensații și beneficii testarea gratuită pentru COVID-19, a oferit concedii compensate angajaților cu copii, a introdus munca la distanță și a îmbunătățit comunicarea internă prin mesaje săptămânale și newslettere periodice. Astfel, a redus considerabil riscul de infectare, concentrându-se pe menținerea sănătății, motivării și entuziasmului angajaților.

Dacă vrei să te convingi de toate beneficiile job-urilor Victoriabank, atunci participă la ediția 2021 a Târgului de Cariere Chișinău. Reprezentanții băncii vor fi pe platforma evenimentului pentru a-ți răspunde la întrebări în timp real, printr-un chat integrat. Iar candidatura ta va ajunge rapid în atenția angajatorilor prin sistemul de aplicare digital. Actualizează-ți CV-ul și fii gata pentru o carieră de succes în domeniul bancar!