6 Mai 2021
Câștigătorii lunii aprilie a promoției “Achită călătoriile în transportul public cu cardul Visa de la Victoriabank”

La Victoriabank, astăzi se împart cadouri! Campania “Achită călătoriile în transportul public cu cardul Visa de la Victoriabank” și-a desemnat câștigătorii din prima etapă: 

 

  • Avram Sergiu a achitat prin VB24Pay și a câștigat un smartwatch Garmin; 

  • Curaru Zinaida a achitat cu cardul social Visa de la Victoriabank și a câștigat un smartphone Samsung A32;

  • Husanu Anatolii, Braghis Nicolai, Vicol Olesea au achitat cu cardul fizic, prin VB24 Pay sau Garmin Pay și au câștigat câte o boxă portabilă JBL. 

 

Le spunem felicitări câștigătorilor și un mare mulțumesc pentru faptul că susțin proiectele noastre cu gust de digitalizare. 

 

Acesta este abia începutul. Urmează să împărțim multe premii lunare și să oferim cashback tuturor celor care achită călătoriile în transportul urban din Chișinău cu cardul Visa de la Victoriabank, cu smartphone-ul prin VB24 Pay sau cu smartwatch-ul prin Garmin Pay.

 

Promoția este valabilă în perioada 6 aprilie – 6 octombrie 2021. Mai multe detalii despre promoție și regulamentul acestuia, pot fi găsite aici


Dorim tuturor călătorii plăcute și cât mai multe “achitări norocoase”, pentru că alte 5 ceasuri Garmin, 5 telefoane Samsung și 15 boxe portabile JBL își așteaptă fericiții câștigători!