8 Septembrie 2021
Back to school: Reduceri de până la 25% cu cardurile VISA de la Victoriabank

Pregătește-te pentru un an școlar de nota 10 împreună cu cardul Visa de la Victoriabank, pentru avem pentru tine cele mai bune oferte!

Reducere de 5% pentru comenzile pe smart.md cu carduri Visa 

Articole de birotică, îmbrăcăminte, echipamente sportive, laptopuri, telefoane mobile și alte gadgeturi utile, le găsești pe toate pe smart.md la cel mai avantajos preț. Magazinul importă mărfuri direct de la distribuitori. Astfel, ai parte de produse calitative la prețuri semnificativ mai mici decât pe alte site-uri. 

Până pe 30 septembrie, achită comanda cu cardurile Visa de la Victoriabank, beneficiază de o reducere de 5% și bucură-te de un preț încă și mai profitabil. Suma maximă a reducerii este de 400 de lei. 

25% reducere la gențile și rucsacurile “Maalex” cu cardurile Visa de la Victoriabank

Maalex este un brand care creează genți comode și funcționale din piele ecologică. Aici poți cumpăra rucsacuri monocromatice și genți clasice. Ele nu sunt doar încăpătoare, ci și universale. Vor completa în mod ideal orice ținută și se vor combina cu uniforma școlară.

Până pe 30 septembrie, achită pentru produsele Maalex cu cardurile Visa de la Victoriabank și beneficiază de o reducere de 25%. 

Shopping plăcut și cât mai multe note de 10 în agenda piciului tău!