17 Decembrie 2021
17 decembrie 2021 Victoriabank, unul dintre cei mai buni angajatori ai anului 2021: Descoperă beneficiile băncii

Victoriabank, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, este unul dintre cei mai buni angajatori ai anului 2021, arată rezultatele studiului „Employer Brand Perception Survey 2021”, efectuat de către Compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting. Banca este parte a unui clasament care include 10 companii mari și medii din Republica Moldova, identificate în baza unei metodologii complexe de evaluare.

Pentru realizarea topului, managerii și profesioniștii Victoriabank au luat parte la un proces de chestionare care stabilește gradul de satisfacție a personalului, în funcție de principalele aspecte ale funcționării companiei: condițiile de muncă, oportunitățile de dezvoltare, salarizarea și beneficiile, colaborarea în companie, relațiile cu superiorii și colegii etc.

„Sănătatea, siguranța și confortul angajaților continuă să fie pentru noi o prioritate, iar acest clasament ne demonstrează că efortul nostru este apreciat. Chiar dacă pandemia a venit cu o mulțime de provocări, am încercat să le facem față, să ne adaptăm noilor realități și să oferim în continuare un mediu de muncă armonios. Mulțumim oamenilor Victoriabank pentru că sunt dedicați, energici și cu poftă de muncă, iar împreună formăm o echipă profesionistă, cu rezultate remarcabile și banking de calitate” – a declarat Valentina Sohoțchi, Director Resurse Umane, Victoriabank.  

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600.000 de clienți, Victoriabank pune în prim-plan oamenii și își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți. De aceea printre principalele beneficii ale băncii sunt: oportunitățile profesionale internaționale în cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania; salariul fix și avantajele financiare; programul de muncă stabil, mediul favorabil, compensațiile legate de sănătate, stagiile de practică plătite etc.

Studiul „Employer Brand Perception Survey 2021” este realizat în baza a 5.000 de chestionare completate de către angajații a 47 de companii din Republica Moldova. Pe lângă Topul celor mai buni angajatori, cercetarea va oferi companiilor participante și un raport cu recomandări de îmbunătățire a climatului organizațional. Studiul este la a 12-a ediție și este realizat în parteneriat cu Asociația Businessului European.

Tot în anul 2021, Victoriabank s-a clasat în topul companiilor la care absolvenții și-ar dori să candideze pentru angajare, conform unui studiu realizat la nivel național de Iolanta Mura și Riyang Phang, cu suportul AmCham Moldova. Respondenții – studenți în ultimul an de studii, inclusiv masteranzi și doctoranzi – au plasat Victoriabank pe locul 2 din 12 branduri participante. Cele mai importante patru valori de muncă, apreciate de absolvenții 2021 la o companie sunt: oportunitățile de avansare, accesul la informații, oportunitățile de învățare și salariul bun.