20 Octombrie 2020
Victoriabank – partener principal la Gala Generozității pentru al 6-lea an consecutiv

Victoriabank este alături de cel mai generos eveniment al anului – Gala Generozității pentru al 6-lea an consecutiv. Pentru bancă a devenit deja o tradiție frumoasă să susțină, în calitate de partener principal, cauza nobilă a organizației CCF Moldova – O casă și o familie pentru fiecare copil.

 

În cei 16 ani de activitate, organizația CCF Moldova (Casă Copil Familie) a reușit, alături de partenerii săi, să transforme viețile a mii de copii și părinți, pe unii ajutându-i să rămână alături de familiile lor, iar pe alții să părăsească instituțiile definitiv.

 

Ediția din acest an a Galei Generozității a fost una specială, ținând cont de contextul actual, creat de pandemie, dar nu mai puțin magică. Pentru al 7-lea an, în mod tradițional, vocea Valentinei Nafornița, renumita soprană, recunoscută pe plan internațional și patroana organizației CCF Moldova, a răsunat sub acordurile pianului, alături de Mihail Lazăr.

 

„Victoriabank este nespus de mândră și bucuroasă că este parte a unui astfel de eveniment, precum este Gala Generozității și că poate contribui la cauza nobilă pentru care luptă organizația CCF/ HHC Moldova și anume să aducă o rază de lumină, zâmbete și căldura părintească la mii de copii dezavantajați din Moldova.

 

Suntem ferm convinși că oricine are nevoie de o casă în care să trăiască și de o familie care te sprijină. În aceste vremuri, fără precedent, prin care trece un glob întreg, în condițiile create de virusul COVID – 19, acești copii și familii au și mai mult nevoie de suportul nostru. Victoriabank, ca și în ceilalți ani, este onorată să fie parte a unei astfel cauze, care schimbă destine, întoarce copiii în familii și le oferă posibilitatea să crească și să se dezvolte în condiții decente” – a declarat Bogdan Pleșuvescu, Președintele Comitetului de Direcție Victoriabank.

 

Gala Generozității face parte din acțiunile de responsabilitate socială corporativă a băncii, alături de înverzirea spațiilor, sprijinul antreprenorilor autohtoni prin programul Victoriabank Club, pachete nelimitate și conturi gratuite, programe de educație financiară, susținerea instituțiilor educaționale și a evenimentelor culturale