10 Iulie 2020
Scufundă-te în lumea super eroilor cu Zavvi și Mastercard de la Victoriabank

Până în 31 decembrie 2020, efectuează cumpărături pe zavvi.com cu un Mastercard de la Victoriabank și bucură-te de reduceri de 10% la orice comandă.

 

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de reducere?

  • Să deții un card Mastercard de la Victoriabank: StandardGoldPlatinumWorld Elite.
  • Să efectuezi comenzi pe www.zavvi.com în orice sumă
  • Să introduci codul unic MCP10 în fereastra corespunzătoare „Got a discount code? Enter it here”.

 

 Atenție!

• Codul promoțional poate fi utilizat în combinație cu alte promoții sau oferte, dacă nu este indicat altceva. Toate codurile promoționale (promoțiile) sunt supuse unei reduceri maxime echivalente cu 1£ (o liră sterlină) la 1% (un procent) de reducere. De exemplu, un cod de reducere de 10% oferă o reducere maximă de 10£, un cod de reducere de 20% oferă o reducere maximă de 20£.

• Codurile promoționale sunt valabile pentru toate secțiunile site-ului, cu excepția: Electronică; SteelBooks, Oferte speciale.

 

Zavvi - este locul în care se întâlnesc benzi desenate, muzică, cinema și televiziune. Aici veți găsi totul și chiar mai mult: haine, suveniruri, obiecte de colecție, cele mai noi filme și seriale. De la «Star Wars» și «Harry Potter» până la «Universul Marvel» și «Game of Thrones» - Zavvi oferă suvenire unice, care nu le veți mai găsi nicăieri. Zavvi – casa și sufletul culturii pop moderne.

 

Reguli și condiții de participare:  www.zavvi.com/articles/terms-conditions.list