7 August 2020
Primii câștigători ai campaniei „Câștigă premii multiplicate la 5 sau chiar la 10 cu Visa de la Victoriabank”

În perioada 15 iulie - 15 octombrie 2020, Victoriabank desfășoară o super promoție pentru deținătorii de carduri Visa. În fiecare lună, timp de jumătate de an vor fi selectați, aleatoriu, câte 10 câștigători cărora le va fi restituită mărimea netă a sumei totale de tranzacții efectuate cu cardul VISA și multiplicată cu 5, dar nu mai mult de 5 000 MDL.

Astfel, câștigătorii care au efectuat cumpărături cu un card Visa de la Victoriabank în perioada 15 iulie - 31 iulie sunt următorii:

  1. TRIBOI ELENA VALERIU;
  2. CARTERA VITALIE MIHAIL;
  3. VASILOI IRINA;
  4. BOSTAN ALEXANDRU;
  5. STEFIRTA DANIELA TITU;
  6. BATRINAC AURELIU ANATOLIE;
  7. SLUPETCHI DOREL ANDREI;
  8. GHINJUL ELENA VASILE;
  9.  VELICESCU ANNA PETRU;
  10. CUJBA MIHAELA GHEORGHE.

NU UITA! Pe final de promoție, vor fi selectați 5 câștigători ai premiilor finale. Premiul final reprezintă suma totală a tranzacțiilor efectuate în perioada 15.07 – 15.10.2020, efectuate cu cardul VISA și multiplicate cu 10, maxim 50 000 MDL. Calculul premiilor intermediare și celor finale include toate tranzacțiile cu cardul la comercianți, utilizând POS, sau internet, inclusiv plățile comunale prin VB24 Web și VB24 Mobile, indiferent de suma tranzacției.

Victoriabank urează sincere felicitări câștigătorilor primei etape a campaniei Câștigă premii multiplicate la 5 sau chiar la 10 cu Visa de la Victoriabank și îndeamnă toți deținătorii de carduri Visa de la Victoriabank să efectueze cât mai multe cumpărături cu cardul și să-și mărească șansele de câștig.

 

Detaliile și regulamentul promoției pot fi consultate aici.