26 Octombrie 2020
Premii de până la 50 000 de lei pentru cei 65 de câștigători ai promoției – Câștigă premii multiplicate la 5 sau chiar la 10 cu Visa de la Victoriabank

În perioada 15 iulie – 15 octombrie la Victoriabank s-a desfășurat mega promoția – Câștigă premii multiplicate la 5 sau chiar la 10 cu Visa de la Victoriabank.

 

Pe parcursul celor 6 etape ale promoției, Victoriabank și-a uimit și bucurat clienții cei mai fideli cu cadouri bănești cu multe zerouri. Toți ei au utilizat cardurile Visa pentru plățile online, cumpărături la comercianți sau prin intermediul platformei de online banking de la Victoriabank – VB24 (VB24 MobileVB24 Web și VB24 Pay).

 

În cadrul promoției, banca a premiat 65 de clienți, rambursându-le sumele cheltuite, înmulțite la 5, în primele 6 etape, iar în ultima etapă, 5 cei mai norocoși au primit înapoi banii utilizați în decurs de 3 luni și înmulțiți la 10, ajungând și la câștiguri de până la 50 000 de lei.

 

Banca încurajează toți cei peste 350 000 de deținători de carduri Victoriabank să utilizeze în continuare un mijloc sigur și modern de plată, precum este cardul bancar și să se bucure de promoțiile organizate de Victoriabank.

 

Banca depune efort constant pentru a-și dezvolta produsele și instrumentele digitale care au ca scop facilitarea interacțiunii dintre client și bancă, economisirea timpului și banilor acestora.

 

Victoriabank este banca care înregistrează cea mai mare creștere de operațiuni fără numerar, din numărul total de tranzacții – 76,6% fiind plăți fără numerar , conform celui mai recent raport BNM.

 

Doar în primul semestru al lui 2020 au fost efectuate 620.000 tranzacții web  și peste 1 milion de tranzacții realizate de pe dispozitivele mobile.

 

Victoriabank mulțumește tuturor participanților care aleg serviciile băncii și aduce sincere felicitări tuturor câștigătorilor.

 

Vezi aici lista câștigătorilor.

 

Vezi aici regulamentul promoției.