17 Septembrie 2020
Mega Promoție – 6 luni de Pachet Nelimitat GRATUIT. Victoriabank susține IMM-urile

Doar pe 17 septembrie, a.c., Victoriabank desfășoară o super promoție pentru IMM-uri. Toți cei care dețin o afacere sunt invitați să aplice online la Pachetul Nelimitat și să profite de mega oferta ce presupune 6 luni de Pachet Nelimitat absolut gratuit.

Cererile pot fi depuse online, doar pe 17.09.2020, între orele: 9:00 – 19:00, accesând pagina https://promo.victoriabank.md și completând formularul de participare.

Solicitanții vor fi anunțați în doar câteva minute despre eligibilitate la adresa de e-mail, indicată în formular. Stocul ofertelor este limitat.

Pachetul Nelimitat a fost lansat încă în mai 2019, în premieră pentru piața bancară din Moldova. Acesta înseamnă un cont curent cu operațiuni nelimitate în rețeaua Victoriabank la preț fix. Facilitatea reprezintă un sprijin în plus al băncii pentru antreprenorii din Republica Moldova și anume pentru IMM-uri.

De la lansarea produsului peste 2.000 de persoane juridice s-au abonat la pachetul care include următoarele servicii și produse:

  • Deschiderea și deservirea conturilor în cadrul Victoriabank;
  • Conectarea și utilizarea sistemului de deservire la distanță – VB24 Business;
  • Executarea ordinelor de plată intrabancare în MDL în favoarea Persoanelor Juridice, prin intermediul sistemului de deservire la distanță (VB24 Business);
  • Emiterea și deservirea lunară a cardurilor Business în MDL;
  • Transferul salariilor pe carduri salariale în cadrul Proiectului de salarizare;
  • Transferul tichetelor de masă pe carduri VB Lunch;
  • Executarea operațiunilor de conversie a valutelor.

Victoriabank este prima bancă care a lansat noțiunea de „nelimitat” în banking, care până atunci se adresa doar la pachetele de Internet sau de telefonie mobilă. Produsul este similar celui de la Banca Transilvania, care a scris istorie în piața bancară din România.