18 Noiembrie 2020
Gala Generozității 2020 – donează pentru o cauză nobilă împreună cu Victoriabank

Victoriabank este pentru al 6-lea an consecutiv partener principal la Gala Generozității – eveniment social care unește dărnicia și muzica de calitate.

Anul 2020 este o adevărată provocare pentru întreg globul pământesc. Chiar și așa Victoriabank nu renunță la proiectele sale sociale și în mod tradițional susține Gala Generozității și cauza nobilă a organizației – CCF Moldova (Copil, Comunicate, Familie) – O casă și o familie pentru fiecare copil.

 

Cea de-a 7-a ediție a evenimentului se va desfășura în format TV, în seara de 5 decembrie curent. Ca și în anii precedenți scopul evenimentului este de a colecta bani pentru susținerea familiilor vulnerabile social și de a face tot posibilul ca fiecare copil să se bucure de o copilărie fericită și decentă alături de cei dragi.

 

La ediția din acest an, Victoriabank și-a propus să facă o donație directă a băncii. Oamenii de la bancă sunt aproape de această cauză și s-au arătat bucuroși să contribuie la această cauză prin donații voluntare pe contul Caritate VB (asociație fondată de Victoriabank prin intermediul căreia sunt realizate proiecte prin susținerea mai multor inițiative comunitare).

 

Victoriabank își îndeamnă clienții, dar și toți doritorii să ia parte la acest act de caritate. Cei care-și doresc să contribuie cu donații sunt invitați să transfere orice sumă la contul asociației CCF Moldova.

 

Cum poți dona?

 

E simplu și foarte rapid! O poți face în doar câteva clicuri prin aplicația de online banking de la Victoriabank – VB24.

  • Te loghezi în aplicația mobilă, VB24 Mobile sau cea web, VB24 Web;
  • Accesezi rubrica „Plăți și transferuri”;
  • Alegi „Alte plăți”;
  • Din furnizorii apăruți în fereastră alegi „AO CCF Moldova”;
  • Completezi datele și adaugi suma spre donație.

Atât de simplu!

 

Toți banii adunați din donații vor fi redirecționați spre programele CCF / HHC, care își doresc „o lume în care niciun copil nu suferă în instituțiile rezidențiale, găsindu-și dragostea și fericirea alături de familie”.

 

 „2020 este anul în care multe lucruri s-au schimbat radical în viețile tuturor, în care a trebuit să ne adaptăm la o nouă realitate. Am avut cu toții parte de clipe mai dificile, iar mulți dintre noi și acum se mai luptă cu consecințele crizei cauzate de pandemie. Totuși, cei mai afectați de sărăcie, dintre toate grupurile populației rămân să fie copiii. Consecințele lăsate de criză în rândurile familiilor nevoiașe și riscurile la care sunt supuși copiii lor sunt mai grave ca niciodată.  De aceea, în mod tradițional, dar mai ales în acest an, am decis să ne alăturăm actului de caritate la care CCF/HHC Moldova lucrează deja de 16 ani. Victoriabank și angajații băncii vor contribui cu donații pentru o viață mai bună, pentru o copilărie fericită, în sânul familiei, a copiilor care au atât de mult nevoie de sprijinul nostru. Vrem să îndemnăm toți doritorii să contribuie cu atât cât pot, pentru că doar uniți și doar prin eforturi comune putem face diferența” – a declarat Bogdan Pleșuvescu, Președinte Victoriabank.

 

Gala Generozității este cel mai mare eveniment social din țară, în cadrul căruia, deja de 7 ani, CCF/HHC Moldova alături de faimoasa soprană și patroana organizației, Valentina Nafornița celebrează Generozitatea.

Acțiunea este dedicată susținerii cauzei CCF Moldova – un mediu familial sigur și protejat pentru fiecare copil. Fiecare concert vine cu noi surprize pentru public, dar și pentru organizatori.

În 2020, la apelul de solidaritate al Valentinei în sprijinul copiilor, s-au alăturat: din Chișinău - talentatul pianist Marcel Lazăr; din inima Vienei - violonista Rusanda Panfili cu prietenii ei, Panfili&Friends, iar de la București - dirijoarea Elena Radu și cel mai popular cor de copii din România – Bravissimo.

 

CCF Moldova este o organizație înființată în 2005, care acționează pentru a închide orfelinatele și a înlocui centrele de plasament cu alternative de tip familie și servicii comunitare, reușind să închidem 10 internate și să lucrăm direct cu 5777 de copii și familiile lor.

CCF Moldova creează pentru copiii în nevoie un mediu de speranță și respect, în care ei își pot dezvolta potențialul complet și oferă instrumente practice pentru o schimbare pozitivă în viața copilului, familiei și comunității.