7 Decembrie 2020
„Adu-ți salariul la Victoriabank” – proiect marca Victoriabank pentru cei care-și doresc mai mult decât un simplu card de salariu

Îți dorești mai multe de la cardul tău de salariu, atunci, adu-ți salariul la Victoriabank!

 

Deschide un card Visa Classic în moneda națională prin proiectul „Adu-ți salariul la Victoriabank”, asigură încasări lunare de minim 4,000 de lei pe acest card și ai totul la pachet:

 • Plăți contactless cu smartphone-ul;
 • ZERO comision de emitere și administrare;
 • ZERO comision de deservire cont;
 • ZERO comision pentru retrageri la bancomatele Victoriabank și a altor bănci din Moldova;
 • ZERO comisioane la încasări prin virament de la oricare bancă din Moldova sau din străinătate;
 • ZERO comision de alimentare a contului prin P2P;
 • ZERO comision pentru efectuarea plaților la comercianți;
 • Cea mai prietenoasă și completă aplicație mobilă și web de online banking;
 • Curs valutar avantajos în VB24.

 

Acum, nu mai trebuie să-i ceri voie șefului tău sau doamnei de la financiar să primești un card salarial de la Victoriabank. Poți face singur transferul din contul tău deschis la altă bancă, direct pe cardul Visa Classic de la Victoriabank.

Ai toată libertatea să hotărăști ce faci cu salariul tău si cu ce bancă alegi să-l gestionezi. Singura ta grijă e să te asiguri că lună de lună, se îndeplinește condiția de rulaj minim de 4000 de lei.

 

„Potrivit Băncii Naționale, în Moldova există aproximativ 980 de mii de carduri salariale. Suntem mulțumiți că partenerul nostru Victoriabank depune efort în oferirea unor  servicii de calitate și tehnologii inovatoare unui număr tot mai mare de utilizatori, respectându-le, totodată și libertatea de alegere. În noua realitate, este deosebit de important să urmărim experiența în schimbare a consumatorilor și să le oferim clienților soluții flexibile și moderne. Noi, cei de la Visa suntem încrezători că gama extinsă de oportunități pentru utilizatori va fi un alt pas către schimbări pozitive pe piața de plăți din Moldova”– declară Svitlana Chyrva, manager regional Visa în Ucraina, Belarus și Moldova.

 

Cum asiguri condiția de rulaj lunar, de minim 4000 de lei pe acest card?

1.         Prin virament lunar de la altă bancă sau din conturile altor clienți Victoriabank;

2.         Prin transfer lunar P2P primit (cu excepția transferurilor între conturile proprii Victoriabank);

3.         Prin depuneri lunare cash la ATM (Cash IN);

4.         Prin alimentarea cardului la ghișeul băncii.

 

Ce se întâmplă daca într-o lună nu se asigură condiția de rulaj de minim 4000 de lei?

Doar în luna respectivă, cardul Visa Classic de la Victoriabank va fi trecut la condițiile unui card standard, aplicându-se tarifele și comisioanele standard pentru deservirea cardurilor, valabile la momentul respectiv.

 

Cum obții un Card Visa Classic în cadrul produsului Adu-ți salariul la Victoriabank?

E simplu! Te apropii la orice unitate Victoriabank din țară, cu actul de identitate și îți deschizi un card Visa Classic „Adu-ți salariul la Victoriabank”.

 

Care sunt avantajele și privilegiile unui astfel de card? Victoriabank oferă cel puțin 8 motive să faci rost de unul:

 

 • Plăți smart cu telefonul prin VB24 Pay sau cu Ceasul prin Garmin Pay

VB24 Pay este portmoneul bancar digital, care poate fi descărcat de pe Google Play absolut GRATUIT și oferă comoditate și experiență unică, pentru cei care nu-și văd viața fără smartphone, dar mai uită uneori portmoneul cu bani și carduri acasă. Deținătorii de ceasuri Garmin au și ei posibilitatea de a înrola cardurile Victoriabank în smartwatch-uri și efectua plăți fără contact.

Victoriabank a fost prima bancă din Moldova care a implementat în decembrie 2020 funcționalul de plată cu ceasul Garmin Pay și unica bancă din Moldova care oferă clienților posibilitatea de achitare a cumpărăturilor cu smartphone-ul prin VB24 Pay.

Află mai multe despre VB24 Pay și Garmin Pay.

 

 • Ai ZERO la un șir de comisioane

ZERO comision de emitere și administrare, ZERO comision deservire cont, fără depunerea sumei inițiale, fără sold minim blocat la contul de card, ZERO comision de alimentare a contului prin virament, ZERO comision de alimentare a contului prin P2P, ZERO comision de retragere în orice bancomat Victoriabank din țară, ZERO comision pentru efectuarea plaților la comercianți, ZERO comision la transferarea mijloacelor bănești între conturile proprii (de card și conturi curente).

Vezi lista de tarife și comisioane.

 

 • Acces la o platformă multifuncțională și prietenoasă de online banking – VB24

Aplicația mobilă VB24 Mobile (disponibilă pe Google Play și App Store) și platforma pentru browser VB24 Web este absolut gratuită și foarte prietenoasă. Utilizatorii acestora au acces non-stop la bani, din orice colț al lumii, pot gestiona limitele tranzacționale și setările de securitate, deschide carduri online, conturi curente și depozite, achita facturi și realiza transferuri între conturile și cardurile proprii, dar și către alte carduri și conturi, etc.

VB24 este printre puținele platforme de online banking din Moldova care permit plata prin SAPI, utilizând transferul prin conturi IBAN și nu doar plata prin P2P, care presupune unele standarde de securitate mai reduse, generate de cunoașterea celor 16 cifre de pe cardul bancar sau ale beneficiarului plații.

Află mai multe despre VB24.

 

 • Bonificație la dobânzile constituite online prin platforma VB24

Vrei sa economisești, dar te gândești că pentru asta trebuie sa mergi la bancă, să stai la coada și să semnezi multe formulare?

Acum, la Victoriabank, totul este online. Stai în fotoliu și deschizi depozite direct din telefon sau de la calculator. În plus, ai și o bonificație față de dobânda pe care ai primi-o dacă te-ai deplasa la bancă să constitui depozit la ghișeu.

Află mai multe despre Depozite online.

 

 • Cash by Code

Pentru toți cei care mai uită uneori cardurile sau cash-ul acasă, dar au nevoie urgentă de cash, sau poate doresc să ajute vreo rudă sau un prieten cu un împrumut, Victoriabank le vine în ajutor cu Cash by Code - serviciul de retragere a numerarului de la bancomatele Victoriabank fără prezența cardului.

Vezi detalii despre Cash by Code.

 

 • Participare la toate promoțiile cu premii de la Victoriabank

Victoriabank își bucură clienții cu promoții și oferte fierbinți lunar și chiar săptămânal. Premii de zeci și chiar sute de mii de lei, smartphone-uri și gadgeturi de ultimă generație, transport electric și chiar un automobil au intrat în posesia celor mai norocoși participanți la promoțiile Victoriabank.

Vezi promoțiile Victoriabank.

 

 • Privilegii și reduceri de la sistemul de plăți Visa

Deținătorii de carduri ale băncii mai beneficiază de reduceri în centrele comerciale din țară și de peste hotare, acordate de Visa.

 

Vezi tarifele pentru deservirea contului și a cardurilor de salariu de la Victoriabank.