12 Noiembrie 2019
ZOOM in Banking || STAGII DE PRACTICĂ CU REMUNERARE de la Victoriabank

Ești student la ASEM și îți dorești o carieră în domeniul bancar? Victoriabank iți oferă această oportunitate și lansează programul Stagii de practică cu remunerare – ediția 1.0/2019 - 2020. La Victoriabank găsești STAGII DE PRACTICĂ CU REMUNERARE destinat studenților și masteranzilor cu profil economic. Îți vei aprofunda cunoștințele teoretice și vei învață de la cei mai experimentați specialiști din cadrul Victoriabank, experți /parteneri naționali și internaționali  ai Asociației Businessului European (EBA) etc. 

 

Durata stagiului de practică în cadrul băncii va fi plătit de către Victoriabank în mărime 1.000 lei lunar. Totodată fiecare student stagiar va beneficia de un card de debit gratuit.

 

Partenerii proiectului Asociația Businessului European (EBA) și Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM).

 

Detalii lansare eveniment: 

Data : joi, 14 noiembrie 2019
Locația:  ASEM, str. Bănulescu-Bodoni, 59; Blocul “F”; etajul 2 sala 203;
Ora: 10:00 – 14:30

 

Invitații evenimentului de lansare a proiectelor ,,Zoom in banking” și ,,Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank”: Grigore BELOSTECINIC -  Rector ASEM, Doctor habilitat, profesor universitar, academician; Bogdan PLEȘUVESCU -  Președintele Victoriabank; Mariana RUFA  - Director Executiv EBA.

 

Perioada de desfășurare a proiectului: 14.11.2019 - 23.05.2020

 

Învață de la cei mai buni!