11 Martie 2019
Tucano Coffee și Oliva completează lista rețelei VB Lunch


Încă 2 comercianți intră pe lista acceptantă a tichetelor de masă electronice VB Lunch. De această dată este vorba de rețeaua de cafenele Tucano Coffee, și restaurantele Oliva.

 

Acum, cei circa 10 000 de deținători ai cardurilor de masă marca Victoriabank își pot petrece lunch-ul gustând dintr-o cafea delicioasă de la Tucano, ce servește, la sigur, drept boost pentru tot restul zilei. Iar pentru un prânz sățios utilizatorii VB Lunch au posibilitatea să ia masa în restaurantele Oliva.

 

Lista comercianților care acceptă tichetele de masă electronice de la Vicoriabank este în continuă extindere. Din iulie 2018, de când a fost dat start proiectului VB Lunch, au fost încheiate contracte cu peste 100 de companii din întreaga țară, precum: METROLinellaFidescoDulcinellaLa MămucaKFC. De la începutul anului 2019 pe listă a fost trecut supermarketul Nr 1 și magazinul Pegas.

 

Tichetele de masă electronice VB Lunch reprezintă un instrument modern și comod de plată a produselor alimentare, atât în magazinele cât și în restaurantele din țară. Tehnologia contactless, cu care sunt dotate aceste carduri, permite utilizatorilor efectuarea rapidă a cumpărăturilor, economisindu-le timpul, iar posibilitatea monitorizării operațiunilor și a soldului prin intermediul canalelor de deservire la distanță VB24 WebVB24 Mobile și VB24 ATM le facilitează procesul de gestionare a banilor de pe card.