11 Iunie 2018
Victoriabank recunoscută de Mastercard ca Lider în acquiring și Inovație a anului 2017

Leader in acquiring și Innovation of the year -  sunt cele două distincții pe care le-a primit Victoriabank, în cadrul forumului anual Mastercard Day, care a avut loc miercuri, 6 iunie.

Sistemul internațional de plăți Mastercard Worldwide a desemnat Victoriabank - Lider în acquiring întru apreciere a efortului depus de echipa băncii în dezvoltarea și promovarea unui sistem de acceptare a plății cu cardul bancar ca mijloc de plată pentru bunuri.

Titlul de Inovație a anului a fost oferit de către sistemul de plată pentru introducerea pe piața autohtonă a tehnologiei HCE ( Host Card Emulation), care permite unui telefon să efectueze emularea de carduri pe un dispozitiv cu comunicație NFC (Near Field Communication), simplificând astfel procesul de plată pentru deținătorii de carduri.

Victoriabank și Mastercard se bucură de un parteneriat fructuos, care a început încă din anul 2001. Timp de 17 ani de colaborare am reușit să ne bucurăm clienții - deținători de carduri cu produse noi și inovatoare care tind să le simplifice viața și să le economisească timpul.

Pentru a beneficia de un mijloc de plată sigur și eficient, te invităm la orice sucursală Victoriabank să faci rost de un card bancar!