20 Iunie 2018
Victoriabank, apreciată cu Certificatul pentru promovarea activităților sponsoriale ale Visa din cadrul Cupei FIFA 2018

Încă o reușită înscrisă de către Victoriabank, încă o victorie în palmaresul echipei. De această dată, distincția vine din partea Sistemului internațional de plăți Visa întru aprecierea efortului Băncii în promovarea eficientă a activităților sponsoriale ale acestuia din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2018. Premierea a avut loc la Workshopul realizat de Visa, ieri la data de 19 iunie.

 

Visa și Victoriabank au o istorie de parteneriat de 20 de ani, timp în care au reușit să-și surprindă clienții cu nenumărate produse, servicii inovatoare din sectorul plăților electronice, diverse proiecte și campanii.

 

Cel mai recent proiect al parteneriatului este campania „Descoperă lumea fotbalului cu cardurile Visa de la Victoriabank”, la care au participat automat toți clienții băncii ce au efectuat plăți minime de 50 de lei pe toată perioada promoției. Ei au fost premiați pentru fidelitatea lor cu diverse cadouri: mingi de fotbal personalizate și pachete turistice care au inclus bilete la meciurile din cadrul Cupei FIFA 2018, bilete de avion dus - întors, cazare și suport financiar.

 

Fii pe fază și achită cu cardurile de la Victoriabank pentru că urmează și alte promoții la care poți deveni chiar tu câștigător!

 

Dacă încă nu deții un card bancar, alege unul de aici! Be smart! Pay smart!