11 Aprilie 2018
Câștigă bilete de avion pentru cei dragi cu Western Union și Victoriabank

În perioada 1 aprilie – 31 iulie 2018, orice transfer de bani efectuat prin sistemul Western Union la oficiile Victoriabank, poate deveni unul norocos.

Pentru a beneficia de unul din premiile oferite în cadrul campaniei Șansa ta de a câștiga bilete de avion pentru cei dragi, trebuie să efectuați un transfer de bani (expediere/primire) prin sistemul Western Union de la Victoriabank, și să urmați pașii de înregistrare:

  • Solicitați de la operator Cuponul răzuibil;
  • Expediați un SMS (tarif standard) la numărul +373 788-00-005 cu Codul unic de pe cuponul răzuibil primit de la operator. (Taxele SMS aplicate de furnizorul de servicii mobile sunt responsabilitatea exclusivă a participantului eligibil) sau
  • Completați Formularul aplicaţiei cu datele cerute *accesând aplicaţia disponibilă pe pagina de Facebook a Organizatorului www.facebook.com/MoneyTransferMoldova (denumită în continuare "aplicaţia") sau direct pe pagina web  www.moneytransfer.md

* Codul unic de pe cuponul răzuibil, nume, prenume (aceste date trebuie să fie complete, să coincidă întocmai cu cele din Buletinul de identitate și cu cele înscrise pe Formularul Transferului emis), data, adresă e-mail, număr de telefon valid, localitate, bancă.

Premiile promoției:

  • 20 vouchere de călătorie x 500 dolari SUA fiecare pentru a cumpăra bilete de avion;
  • 5000 de premii garantare (în limita stocului disponibil) - pentru fiecare transfer de bani de la 300 Euro sau 300 dolari SUA expediat (nu primit) din Republica Moldova.

Extragerile la sorț vor avea loc în patru etape, în lunile mai, iunie, iulie și august.

Promoția este organizată şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova, este accesibilă oricărei persoane fizice cu vârsta de minim 18 ani împliniţi la data începerii Promoției, cu domiciliul în Republica Moldova, care acceptă termenii şi condiţiile Regulamentului campaniei „Șansa ta de a câștiga bilete de avion pentru cei dragi”.

Solicitați de la operator Cuponul răzuibil, înregistrati-vă și nu ratați șansa de a câștiga bilete pentru dvs și cei dragi de la WU și Victoriabank.