11 Mai 2018
B.C. ”Victoriabank” S.A. extinde rețeaua sa de bancomate cu funcția Cash-in

Datorită funcției Cash-in, clienții Victoriabank, persoane fizice și persoane juridice care dețin carduri bancare, au posibilitatea să-și alimenteze cardul bancar la bancomatele Victoriabank.

 

Astfel, pentru asigurarea unei deserviri rapide și accesibile a clienților săi, Victoriabank își extinde rețeaua bancomatelor cu funcția Cash-in. Acest serviciu facilitează procesul de alimentare a cardului bancar, cu atât mai mult, banii ajung imediat în cont și poate fi alimentat nu doar în Lei moldovenești, dar și în Dolari și Euro.

 

Alimentarea contului de card prin intermediul bancomatului reprezintă un proces rapid, care vă permite să nu depindeți de graficul Sucursalei și pentru a vă identifica este necesar doar să culegeți pin cod-ul, să introduceți cardul bancar și bancnotele în bancomat, fără prezentarea adițională a buletinului de identitate.

 

Procedura de alimentare a cardului bancar este foarte simplă și accesibilă, pașii de alimentare a cardului bancar îi găsiți aici. Bancomatele Victoriabank cu funcția Cash-in sunt instalate nu doar în municipiul Chișinău dar și în afara acestuia, în municipiul Bălți și Cahul. Lista detaliată a bancomatelor o găsiți aici.