30 Ianuarie 2018
Au fost desemnați fericiții câștigători din etapa a doua a campaniei „A fi în lumea filmului este de nepreţuit”

Victoriabank și Mastercard continuă să-și bucure clienții cu premii de neuitat. Astfel, au fost desemnați fericiții câștigători din a doua etapa a campaniei promoționale. Extragerea, exact ca în prima etapă, a fost efectuată în mod aleatoriu, în urma căreia au fost selectați 12 clienți ai Băncii.

 

Clienții noștri norocoși au câştigat certificate cadou (câte un certificat valabil pentru două persoane) la cinematograful Patria Multiplex, Centrul Comercial „Shopping Malldova”. În cadrul extragerii pentru certificatele cadou, în etapa a doua, participă tranzacțiile efectuate în perioada 15.12.17-15.01.18.

 

Reamintim, câştigătorul Premiului Mare va beneficia de o călătorie la cea de-a 68-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Berlinale pentru 2 (două) persoane. În cadrul tombolei pentru premiul mare participă tranzacţiile efectuate în perioada 15.11.2017-15.01.2018.

 

Felicităm câștigătorii și încurajăm clienții să participe în continuare și la alte campanii, pentru a câștiga premii promoționale.