11 MAI 2021
Aviz privind efectuarea de către clienți a plăților către persoanele neautorizate să organizeze și să desfășoare pe teritoriul RM activități în domeniul jocurilor de noroc

Victoriabank vă informează că, potrivit unor recente modificări legislative, au fost  instituite limitări la efectuarea plăților online cu cardurile în favoarea prestatorilor de jocuri de noroc neautorizați pe teritoriul RM.

Întru conformarea la cerințele legii, Victoriabank vă notifică cu privire la  suspendarea plăților prin intermediul cardurilor de plată, efectuate către subiecții neautorizați să organizeze și să desfășoare, pe teritoriul RM,  activități în domeniul jocurilor de noroc.

Prin urmare, Victoriabank a aplicat restricții, limitând efectuarea operațiunilor prin intermediul cardurilor la nivelul identificatorului atribuit comercianților din categoria jocuri de noroc.

Astfel, utilizatorii cardurilor bancare emise de Victoriabank nu vor avea posibilitatea  efectuării operațiunilor de plată/tranzacțiilor prin intermediul cardurilor de plată în adresa comercianților atribuiți la categoria „jocuri de noroc”.