2 Июня 2022
Acum poți retrage și depune numerar la bancomatele băncii fără prezența cardului, în doar câteva secunde

Victoriabank are grijă de nevoie clienților săi și  oferă comoditate și rapiditate maximă în utilizarea serviciilor digitale, de aceia am modernizat serviciul Cash-Out by Code și am implimentat o nouă funcționalitate Cash-In by Code- depune bani la bancomat fără utilizarea cardului.

Cash-Out by Coderetrage bani la bancomat fără utilizarea cardului.

Vrei să-i oferi unui prieten, unei rude sau poate unui coleg posibilitatea de a retrage numerar de la bancomat de pe cardul tău sau poate ai nevoie urgentă de numerar dar nu ai cardul la îndemână?

Cash-Out by Code îți oferă mai multă mobilitate și libertate de a accesa banii simplu și rapid, oriunde și oricând. Astfel, poți retrage bani de la bancomat chiar și fără a avea cardul la tine, doar intră în aplicația VB24 Mobile, generează codul Cash-Out by Code și mergi la cel mai apropiat bancomat Victoriabank pentru a retrage banii. Plus la asta poți partaja codul Cash-Out by Code și unui prieten pentru a retrage banii de la bancomat.

Pentru mai multe detalii, accesează Ghidul de utilizare.


Cash-In by Code- depune bani la bancomat fără utilizarea cardului.

Alimentează-ți contul de card la bancomatul Victoriabank, chiar dacă nu ai cardul la tine.  Sau dacă un prieten îți datorează bani, stai liniștit acum poate merge la bancomatele Victoriabank să-ți alimenteze contul.

Cash-In by Code îți oferă mai multă mobilitate pentru a depune banii pe contul de card simplu și rapid, oriunde și oricând. Astfel, poți depune bani la bancomat chiar și fără a avea cardul la tine, doar intră în aplicația VB24 Mobile, generează codul Cash-In by Code și mergi la cel mai apropiat bancomat Victoriabank pentru a depune banii. Plus la asta poți partaja codul Cash-In by Code și unui prieten pentru a depune banii pe contul tău de card.

Pentru mai multe detalii, accesează Ghidul de utilizare.