29 Августа 2022
Victoriabank Chișinău Maraton 2022 | CCF Moldova – Run for Children

Cu poftă de fapte bune, Victoriabank susține o cauză umanitară și se alătură, în acest an, echipei eroilor care schimbă destine – echipei Run for Children.

Echipa #EroilorVictoriabank – Run for Children este completă, iar aproape 30, cei mai curajoși colegi s-au alăturat, celor zeci de mii de persoane înscrise la Chișinău International Maraton din 25 septembrie, la distanțe a câte 5, 10, 21 și 42 de km. Până atunci, colegii noștri se pregătesc de cursă, antrenându-se și primind sfaturi de la cel mai tare antrenor – Vitalie Gheorghiță.

Admirăm curajul și efortul #OamenilorDeLaVictoribank care și-au propus să susțină o cauză nobilă și să schimbe mai multe vieți, la propriu. Mai multe detalii despre cauza Run for Children din anul acesta, găsești aici.

CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie este o organizație nonguvernamentală, înființată în 2004, care are scopul de a crea un mediu de speranță și respect pentru copiii aflați în dificultate, pentru ca aceștia să-și poată dezvolta potențialul complet. Victoriabank sprijină cauza nobilă a organizației de mai bine de 7 ani. În toți acești ani de colaborare fructuoasă, banca a susținut numeroase inițiative de caritate ale CCF Moldova, printre care „Gala Generozității”, a participat la 2 ediții de „Povești de-acasă” unde a dublat suma donațiilor, a organizat diverse acțiuni de colectare a banilor, cum ar fi „Cumpără artă – susține un copil”.

Despre activitatea CCF Moldova puteți afla de la președinta acestei organizații nonguvernamentale, Liliana Rotaru, care a fost invitata unei ediții a podcastului VB Talks, realizat de Victoriabank. Episodul respectiv poate fi văzut aici.

#Victoriabank #humanBanking #OameniiDeLaVictoriabank #EroiiVB