10 Февраля 2022
Smith&Smith încă un sistem de remitere de bani adăugat pe platforma de Transfer Online (T2A) de la Victoriabank(ro)

Vești bune pentru cei care primesc transferuri din străinătate prin Smith&Smith! De acum înainte, servicul este disponibil și online, prin platforma de Transfer Online (T2A) de la Victoriabank, https://transfer.victoriabank.md/.

Transfer online de bani direct pe card sau în contul curent! 

Serviciul Transfer Online (T2A) a fost lansat în iulie, anul trecut și se bucură de popularitate printre clienți, pentru că nu mai sunt nevoiți să vină să primească transferurile la ghișeul băncii, dar o pot face online, rapid și gratuit, direct pe card sau în contul curent. 

Momentan, poți primi transferuri rapide care sunt expediate prin sistemele Western Union, Contact, Intel Express, MoneyGram, RIA și, de curând, și Smith&Smith. 

Rapid, comod, gratuit și cu muuulte premii! 

Pe lângă comoditatea serviciului, Victoriabank își bucură clienții care-l utilizează prin diverse promoții cu premii. Astfel, din octobmbrie 2021 până la sfârșitul anului, banca a derulat promoția Primește transfer online și câștigă bani garantat, în care toți clienții, utilizatori ai platformei, au primit garantat 50 MDL pentru fiecare transfer de minim 2000 lei, primit la card sau în contul curent prin T2A.

O altă promoție în derulare, care se bucură de succes, este Primește transfer online prin Western Union și câștigă premii. Te înscrii la tombolă foarte simplu, primești un transfer online de minim 2000 de lei prin Western Union și ai șansa să câștigi unul din cele 15 smartphone-uri iPhone 13 mini sau premiul final, un MacBook Pro 14 2021. Primii 5 câștigători și-au luat deja premiile „cu gust de măr”. Grăbește-te să profiți și tu de promoție până pe 28 februarie  

Mai multe detalii despre avantajele serviciului, condiții de utilizare și alte informații utile, găsești aici.