10 Февраля 2023
ZOOM IN BANKING 4.0 || Webinar despre ,,Produse și operațiuni în banking” cu Ionela Maloș, Vicepreședinte Victoriabank

În data de  13 și 14  februarie Elena - Ionela Maloș, Vicepreședinte Victoriabank, lector de proiect, invită studenții și lectorii, din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea de Stat a Moldovei (USM), și Universitatea Tehnică din Moldova (UTM) la două zile de webinar despre ,,Produse și operațiuni in banking”.

In 2018, Ionela Maloș s-a alăturat echipei Victoriabank - parte a Grupului Banca Transilvania, în calitate de  Director Direcția Operațiuni, iar provocarea fiind una cu adevărat dublă, căci din 2021 a obținut funcția de  Vicepreședinte Victoriabank/ COO.

Ionela are studii superioare economice și o experiență de peste 15 ani în domeniul bancar, ocupând din 2009 mai multe funcții manageriale la diverse unități și direcții din cadrul Băncii Transilvania, precum: șef serviciu operațiuni, director operațiuni, director regional operațiuni.

,,Îmi amintesc cât de greu a fost la început când m-am angajat în bancă după facultate - practica e cam diferită de teorie mai ales când e vorba de operațiuni ... Nu am stat prea mult pe gânduri când mi s-a propus să mă implic în acest proiect și abia aștept să le împărtășesc studenților din experiența acumulată.

Pentru ediția actuală  și-au confirmat locul în proiect peste 200 de participanți, studenți și profesori de la ASEM, USM și UTM de la facultățile de Contabilitate si Finante și bănci, Business și administrare. În cadrul proiectului educațional ,,Zoom in Banking” sunt implicați specialiști de top din managementul Victoriabank, profesioniști cu certificări internaționale.

 ,,Zoom in banking is a new generation of bankers ...  

 

#Victoriabank #CuPoftădeEducație #EBA_Support