Акции

25 May 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Chișinău BBQ Festival 2023

Descoperă privilegiul de a fi client Victoriabank și deținător de card #Mastercard participând la concursul nostru organizat la Chișinău BBQ Festival 2023!

Când? 26 – 28 mai 2023

Unde? Parcul Valea Trandafirilor


Te invităm să fii alături de noi la evenimentul BBQ Fest și să ai ocazia de a câștiga premii frumoase și experiențe memorabile. Participă la jocul interactiv desfășurat în cadrul festivalului și poți fi unul dintre norocoșii care vor primi premii instantanee din fondul de premii disponibil: rucsacuri sport cu șiret – 75 bucăți, chipiuri – 50 bucăți, tricouri – 30 bucăți și pături pentru picnic – 20 bucăți.


Pentru a participa la jocul interactiv „Aruncă mingea, colectează puncte și primește premiul” trebuie să prezinți cardul #Mastercard emis de #Victoriabank și un bon de plată pentru o cumpărătură efectuată cu acest card, indiferent de valoarea acestuia.


Aruncă mingea de 5 ori și acumulează puncte, iar în funcție de punctajul obținut, vei primi unul dintre premiile instantanee conform următoarelor criterii:

 • Între 10 și 30 puncte: rucsac sport cu șiret
 • Între 31 și 50 puncte: chipiu
 • Între 51 și 70 puncte: tricou
 • Între 71 și 100 puncte: pătură pentru picnic

Sunt și premii intermediare, desigur! Seturi BBQ. Pentru cei care vor posta pe un cont de social media preferat (Facebook, Instagram), important să fie setată vizibilitatea publică, pentru a putea fi luată în considerare la selecția câștigătorilor. În descrierea pozei, adaugă hashtag-urile #BBQFest2023, #victoriabank și #mastercardmoldova.


Consultă Regulamentul promoției.

Bucură-te de intrarea liberă la eveniment. Asigură-te că treci pe la standul nostru, unde te așteptăm cu premii și surprize pe cinste la BBQ Festival 2023 ♥

19 May 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Fă o poză și câștigă cu cardul SALUT!

Te invităm să participi la un concurs, unde săptămânal vom desemna câte 10 norocoși câștigători, în fiecare etapă, în perioada 19 mai – 30 iunie (6 săptămâni).


Așadar, ce trebuie să faci pentru a intra în competiție?

 • Vizitează sucursala nr. 3 Victoriabank (str. 31 august 1989, nr.141) și identifică standul SALUT. Vei fi întâmpinat de un personal amabil și gata să te ajute în caz de nevoie.
 • Faci o poză creativă la stand, cu zâmbet larg, pentru a ieși fotografia frumoasă 😃.
 • Postezi pe un cont de social media preferat (Facebook, Instagram), important să fie setată vizibilitatea publică, pentru a putea fi luată în considerare la selecția câștigătorilor.
 • În descrierea pozei, nu uita să adaugi hashtag-urile #cardsalut și #victoriabank. Acestea ne vor ajuta să identificăm și să urmărim participanții.

După ce ai parcurs toți pașii, vei intra automat în tragerea la sorți săptămânală, în care se vor identifica 5 participanți de pe Facebook și 5 participanți de pe Instagram, conform etapelor:

ETAPA
I
II
III
IV
V
VI
PERIOADA
19 - 25 mai 2023, inclusiv
26 mai - 1 iunie 2023, inclusiv
2 - 8 iunie 2023, inclusiv
9 iunie - 15 iunie 2023, inclusiv
16 - 22 iunie 2023, inclusiv
23 - 30 iunie 2023, inclusivPremiile se vor oferi aleatoriu, din fondul de premii disponibil: minge de fotbal, sticlă pentru apă, pungă eco, inel luminos pentru selfie, agendă, boxă portabilă. Acestea sunt concepute pentru a te încânta și a-ți răsplăti loialitatea față de #cardSALUT și #Victoriabank.

Consuntă regulamentul promoției.


Te încurajăm să participi activ, să te bucuri de experiență și să fii creativ în fotografiile pe care le împărtăși cu noi ♥

Este simplu și distractiv! Să începem distracția!

17 May 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Strălucește împreună cu Visa și iHerb

#Visa și iHerb te susțin să te pregătești pentru noul sezon și să radiezi în timpul verii!


Promoție valabilă în perioada 17 mai – 30 iunie 2023.


Descoperă oportunități nelimitate pentru îngrijirea personală la iHerb. Cumpără produse pentru sănătate și frumusețe cu o reducere de 20% la comenzile de peste 60$, doar cu cardul Visa!

Pentru a beneficia de reducere, introdu codul promoțional MDVISA în câmpul special „cod promoțional” atunci când plasezi comanda în coșul de cumpărături.


Oferta este valabilă pentru toți posesorii de carduri #Visa de la Victoriabank!

Detalii: visa.md

15 May 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Învită-ți prietenii și primește puncte STAR pentru fiecare recomandare!

Prinde promoția, începând cu 15 mai – 15 octombrie 2023, și invită-ți prietenii în familia #STARCard – beneficiind împreună de toate avantajele cardului de credit! Când vine vorba de cumpărături, prietenul tău #STARCard este mereu de încredere și acum îți oferă o oportunitate unică de a-ți aduce prietenii în echipă!


Începând cu 15 mai 2023, recomandă unui prieten să se alăture familiei #STARCard și te răsplătim pentru fiecare persoană care-și deschide cardul #STAR de la Victoriabank!


Atât tu, cât și fiecare prieten eligibil, care semnează un contract de credit pentru STAR Card sau STAR Card Platinum, în perioada promoției, și efectuează cel puțin o plată la orice comerciant din țară sau din străinătate (inclusiv prin VB24, din meniul Utilități) de minim 200 MDL, până la data de 18 octombrie 2023, primiți amândoi câte 100 puncte STAR (1 punct STAR = 1 MDL). Asta DA recompensă 😃

În plus, cu cât inviți mai mulți prieteni, cu atât vei câștiga mai multe puncte STAR!


ATENȚIE și asta nu e tot!

La finalul promoției, dacă vei fi printre cei mai activi invitați, cu minim 8 recomandări, vei fi inclus în Top clienți care vor primi 500 puncte STAR BONUS în contul personal!


Cum RECOMAND UN PRIETEN? 

Victoriabank trimite (prin SMS și/sau Viber) deținătorului de #STARCard și #STARCardPlatinum un „cod de recomandare”. Codul de recomandare va fi expediat atât clienților care dețin un STAR Card/STAR Card Platinum cu linie de credit până la data de 15.05.2023, precum și celor care își deschid unul, în perioada promoției.

„Codul de recomandare” poate fi utilizat nelimitat în perioada promoției, iar pentru fiecare contract semnat – deținătorul acestuia este premiat ♥

În cazul în care nu ai un „cod de recomandare”, nu-ți face griji, deoarece toți clienții care semnează un contract de credit STAR Card sau STAR Card Platinum, în perioada promoției, și efectuează o plată minim de 200 MDL la orice comerciant din țară sau din străinătate (inclusiv prin VB24, din meniul Utilități) până la data de 18 octombrie 2023 – vor primi 50 puncte STAR.

De ce să recomanzi STAR Card?

Deoarece cu acest card poți plăti în până la 12 rate la parteneri, fără dobândă și primești până la 20% din suma achitată integral, înapoi, în formă de puncte STAR (1 punct STAR=1 MDL). Puncte STAR le poți utiliza în întreaga rețea de parteneri #STAR, achitând cumpărăturile prezentând cardul fizic. În plus, ai acces la promoții și oferte exclusive, îndeplinindu-ți visele acum, nu mai târziu! ☺

Fă cunoștință cu toate condițiile de participare în Regulamentul promoției.


Încă nu ai un STAR Card? Află mai multe detalii despre acesta pe starcard.md.  

05 May 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

VB24 POS - transformă telefonul tău în terminal de plată contactless. Comision de acceptare 0% pentru orce card bancar.

Victoriabank te surprinde cu o nouă promoție de neratat! 

Nu mai pierde timpul cu echipamente complicate sau mașini de plată voluminoase, acceptă plăți de la clienții tăi oriunde te-ai afla.


VB24 POS transformă telefonul tău sau orce alt dispozitiv cu sistem de operare Android, versiunea 10.0+, și funcția NFC în terminal de  acceptare plăți contactless și descoperi cât de ușor poate fi procesul de plată fără nici un echipament adițional.


Simplu și rapid, fără nici o bătaie de cap!

Și asta nu e tot!


Clienții noi care vor solicita serviciul VB24 POS în perioada 5 mai - 31 iulie vor beneficia de un program special prin care nu vor fi percepute niciun fel de comisioane adică 0% pentru acceptarea cardurilor emise de Victoriabank sau de alte bănci, inclusiv cele străine. Această ofertă va fi valabilă pînă la 31 decembrie 2023 din momentul aprobării contractului.


Această promoție reflectă angajamentul nostru de a oferi cele mai bune soluții de plată pentru clienții noștri și pentru a ajuta afacerile să-și atingă obiectivele financiare.

Încurajăm toate afacerile să profite de această promoție atractivă și să își transforme telefonul într-un terminal de plată eficient și comod cu VB24 POS


Nu pierdeți această oportunitate unică de a economisi bani și de a vă crește profitabilitatea afacerii tale!

Află mai multe despre promoție și condițiile de participare în Regulament


Detalii complete le găsiți aici!


Victoriabank,

#CuPoftăDeAfaceri #CuPoftăDeDigitalizare

01 May 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Cashback 10% la McDonald’s

Ne place să îți oferim cele mai gustoase oferte!


În perioada 1 mai – 30 iunie 2023, îți aducem o nouă promoție gustăcioasă. Plătește în rețeaua restauratelor McDonald’s cu un card de la Victoriabank și primești, garantat, cashback de 10% din valoarea cumpărăturii.

Indiferent de tipul de card #Victoriabank pe care îl ai (*excepție cardurile VB Lunch) poți beneficia de această ofertă, astfel încât poți economisi bani și satisface pofta de burgeri delicioși, cartofi crocanți și multe alte gustoșenii de la McDonald’s.


Oferta este valabilă pentru toți deținătorii de carduri de la Victoriabank, indiferent de modalitatea de plată – card, smartphone, ceas sau brățată la un terminal Victoriabank din incinta restaurantelor!

Dacă ești client nou, și nu ai card de la Victoriabank  poți să deschizi cont cu card atașat prin Digital Onboarding sau la ghișeul unităților din rețea, iar după ce ai recepționat cardul fizic, te abonezi la aplicația mobilă VB24 Mobile și activezi cardul 😃

Află mai multe detalii despre promoție și condițiile de participare în Regulament.


Victoriabank

#CuPoftăDePromoție

10 April 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Credit Expres Online – exclusiv pentru clienții Victoriabank

Fiind client al băncii și deținând semnătura electronică, poți beneficia de această ofertă specială, care îți garantează o rată fixă pe toată perioada contractului de credit.


Procedura de aprobare și semnare a contractului de credit se face exclusiv online, pentru a fi cât mai rapid și comod pentru tine.

Superofertă pentru Credit Expres Online rată fixă se desfășoară în perioada: 10 aprilie – 31 mai 2023

Poți obține suma de bani de care ai nevoie pentru a-ți realiza proiectele, dorințele amânate – obținând o rată fixă pe toată perioada contractului. Nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la fluctuațiile ratei dobânzii sau să-ți faci griji cu privire la plățile ulterioare.


Ia creditul cu toate avantajele sale:

 • Rata fixă pentru toți clienții: 12,90% rata dobânzii (DAE 13,69%);
 • Rapid, sigur și ușor de aplicat: 100% online cu semnătura digitală
 • Fără garanții materiale: pentru nevoile personale, fără justificări
 • Depui cererea la orice oră: primești banii direct în cont

Dacă ești client Victoriabank și deții semnătura electronică calificată, poți beneficia de Credit Expres Online – 100% online, accesând următorul link.

Acum nu e nevoie să vii la bancă pentru cererea de credit, semnarea contractului cu pix albastru ori să ridici banii cash. Procedura este exclusiv online: completezi datele personale, semnezi actele cu semnătura electronică și primești banii direct pe contul tău, gestionându-i din aplicația VB24 la propria dorință și necesitate.


Ce faci pentru a solicita Credit Expres Online?

 • Accesezi site-ul Credit Expres Online
 • Introduci câteva informații despre tine care să te identifice în baza de date a băncii
 • Completezi cu alte date solicitate în chestionar
 • Cererea ta va fi examinată imediat după completarea datelor
 • Afli îndată dacă împrumutul a fost aprobat
 • Primești pe e-mail contractul de credit
 • Aplici pe contract și anexă semnătura electronică avansată calificată, ulterior expediind înapoi pe e-mail actele semnate
 • Victoriabank debursează banii pe contul sau cardul tău
Dacă nu ai cont la Victoriabank, îț poți deschide ușor și repede accesând Digital Onboarding, în 2 timpi și 3 mișcări 😃

Obții până la 300.000 de lei fără gaj, pentru nevoile personale de consum cu diverse destinații, pe o perioadă de până la 5 ani.

Mai multe detalii despre Credit Expres Online și cum poți obține semnătura electronică, găseti aici.

03 April 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

SALUT Primăvara – Trăiește viața din plin!

Ne bucurăm să vă putem oferi produse și servicii bancare care vă facilitează gestionarea finanțelor într-un mod mai simplu și eficient! Unul dintre aceste produse este cel mai cool și dorit card de debit – salut, care vine cu o serie de beneficii și avantaje.


Surprizele pentru posesorii acestui card sunt constante și atractive, iar acum atenție 😃! Am pregătit promoția „SALUT primăvara – Trăiește viața din plin!”, care se va desfășura în perioada 3 aprilie31 mai 2023, în care vei avea șansa să câștigi #SUPERpremii!


Fă achitări cu cardul salut, în valoare mai mare de 100 de lei, inclusiv (per tranzacție) la comercianții din țară și/sau de peste hotare și poți fi unul dintre cei 7 norocoși desemnați la fiecare 2 săptămâni, care va intra în posesia unuia dintre cele 2 premii acordate: 

 • un Apple iPhone 14 Plus sau
 • un automat de cafea cu capsule Nescafe Dolce Gusto

Extragerea premiilor, se va efectua prin intermediul platformei random.org conform perioadei:

ETAPA
I
II
III
IV
PERIOADA
3 – 15 aprilie 2023, inclusiv
16 – 30 aprilie 2023, inclusiv
1 – 15 mai 2023, inclusiv
16 – 31 mai 2023, inclusiv


La promoție sunt eligibili deținătorii ai conturilor cu card salut emise, inclusiv cei care deschid card în perioada Campaniei. 

Cum deschizi card salut?

 • Pentru non-clienții Victoriabank – prin platforma Digital Onboarding ori la ghișeele oricărei unități din rețea 
 • Pentru clienții Victoriabank – direct din VB24, atât versiunea Web, cât și Mobile, ori la ghișeele oricărei unități din rețea
Alte detalii și condițiile de participare la promoție, găsești în Regulament. Prin urmare, mai multe achitări, mai multe șanse de câștig! Trăiește viața din plin și savurează toate beneficiile cardului salut – cardul tău cu zero costuri!


Victoriabank,

#CuPoftăDeSUPERpromoție!

03 April 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Câștigă bani cu Cardul Social de la Victoriabank

În lumea noastră modernă, banii sunt la fel de importanți ca oricând,

Dar nu uita că și pentru tine, există posibilitatea de a câștiga ceva din timp în timp!


Am pregătit promoția de primăvară „Câștigă bani cu Cardul Social de la Victoriabank”, care începe din 3 aprilie31 mai 2023 unde vei descoperi cât de ușor este să câștigi cu #Victoriabank!


 • Câștigă voucher în valoare de 1.000 MDL!

  În această perioadă deschide și activează cardul social, și câștigă un voucher pentru a face cumpărături cât îți dorești. Poți fi unul dintre cei 45 de norocoși desemnați în primele 3 etape ori unul dintre cei 48 de norocoși desemnați în ultima etapă, care vor intra în posesia unui voucher în valoare de 1.000 lei, valabil în toată rețeaua Linella.


  Extragerea premiilor, se va efectua prin intermediul platformei random.org conform perioadei:

  ETAPA
  I
  II
  III
  IV
  PERIOADA
  3 – 15 aprilie 2023, inclusiv
  16 – 30 aprilie 2023, inclusiv
  1  – 15 mai 2023, inclusiv
  16  – 31 mai 2023, inclusiv


Și asta nu e tot!

Îți oferim și premiul final la sfârșitul fiecărei luni 

 • Câștigă 10.000 MDL în cont! 😃

  Pentru a fi norocosul câștigător al premiului final, e necesar să efectuezi 3 tranzacții, la comercianți, cu cardul social de la Victoriabank în perioada campaniei.

  Astfel, poți deveni unul dintre cei 6 mari câștigători, câte 3 norocoși desemnați la finalul lunii aprilie și respectiv a lunii mai, care vor intra în posesia premiului bănesc de 10.000 lei în cont.


Vezi detaliile în Regulament.

În cadrul campaniei, un client poate câștiga 1 (un) singur voucher într-o etapă și poate fi câștigător de 1 (un) singur premiu bănesc, în perioada Campaniei.

Victoriabank,

Cu poftă de SUPER promoție!

01 April 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Ria Money Transfer - promocode

Trimite bani în Ucraina prin intermediul sistemului de plată Ria Money Transfer – rapid, eficient și în siguranță!

Prinde promoția până la data 31 mai 2023 și obții reducere de 25% din comission pentru tranzacțiile efectuate.


Ține minte codul promotional: RIA25MD. Numărul de utilizări a codului promotional, este NELIMITAT.

Îl poți utiliza la fiecare tranzacție pe care o faci în perioada 1 aprilie până pe 31 mai 2023.

01 March 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Achită rapid cu Mastercard!

Cu #PoftăDeSuperPremii începem primăvara! Achită cu Mastercard de la Victoriabank și câștigă premii valoroase la fiecare 2 săptămâni, precum și o călătorie pentru 2 în Italia!


În perioada 1 martie – 31 iulie 2023 Achită rapid cu Mastercard și bucură-te de premiile oferite:

 • Voucher SPA pentru 2 persoane.

  Pentru acest cadou e necesar să deschizi Mastercard Gold, să efectuezi cel puțin 1 cumpărătură la comercianții din țară ori de peste hotare (tranzacții POS și/sau e-commerce).

  La fiecare din cele 10 etape se vor extrage câte 5 câștigători! 😃

 • Brățară Mi Smart Band 6 NFC.

  Pentru acest cadou e necesar să efectuezi minim 5 cumpărături cu cardul Mastercard de la Victoriabank la comercianții din țară ori de peste hotare (tranzacții POS și/sau e-commerce).

  La fiecare din cele 10 etape se vor extrage câte 50 de câștigători! 😃

 • Călătorie pentru 2 persoane în Italia, Lacul Como.

  Pentru a fi norocosul câștigător al premiului final, e necesar să efectuezi minim 5 cumpărături cu cardul Mastercard de la Victoriabank la comercianții din țară ori de peste hotare (tranzacții POS și/sau e-commerce) pe toată perioada promoției active.

În cadrul promoției, un client poate fi câștigător de o singură „brățară Mi Smart Band 6 NFC”, poate participa la extragerea unui „voucher SPA pentru 2 persoane” și poate participa la extragerea premiului final „călătorie pentru 2 persoane în Italia, Lacul Como”.


Extragerile și desemnarea câștigătorilor se va efectua prin intermediul platformei random.org, conform etapelor:


ETAPA
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
XI
X
PERIOADA
1 - 15 martie 2023, inclusiv
16 - 31 martie 2023, inclusiv
1 - 15 aprilie 2023, inclusiv
16 - 30 aprilie 2023, inclusiv
1 - 15 mai 2023, inclusiv
16 - 31 mai 2023, inclusiv
1 - 15 iunie 2023, inclusiv
16 - 30 iunie 2023, inclusiv
1 - 15 iulie 2023, inclusiv
16 - 31 iulie 2023, inclusiv


Consultă Regulamentul și spor la cumpărături! Mai multe achitări, mai multe șanse de câștig!


Victoriabank,

Cu poftă de Super Premii!

01 March 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Recomandă un client și ambii primiți garantat 6 luni Abonamentul Nelimitat

Vrei să fii scutit de plata abonamentului pe o perioadă de 6 luni și să efectuezi operațiuni bancare Nelimitate?


Victoriabank sustine antreprenorii și lansează o nouă promoție din 01 martie – 30 iunie 2023. Recomandă un client și beneficiați gratuit cu partenerul de Pachetul Nelimitat pentru o perioadă de 6 luni.


Cum participi la promoție?

Recomandă-i unui sau mai multor parteneri să devină client Victoriabank, prin aderarea la pachetul de cont curent cu operațiuni NELIMITATE. Oferă-i partenerului codul unic pe care îl primești (prin sms sau e-mail), astfel el poate prezenta codul dat în incinta Victoriabank și după contractarea pachetului Nelimitat, ambii veți beneficia gratuit de Pachetul Nelimitat pe o perioadă de 6 luni.


Beneficiile clienților:    

 • Înregistrare în cont instant a banilor
 • Plați 24/7


Clienți eligibili la promoție sunt:

 • Persoane juridice
 • Întreprinzători individuali
 • Gospodării țărănești
 • Organizații necomerciale


Avantajele Pachetului Nelimitat:

 • Plăți intrabancare în MDL - 0 lei
 • Deschidere cont curent în MDL și în valută străină
 • Administrare cont curent
 • Deschidere și administrare cont de card Business în MDL
 • Emitere cardurilor Business în MDL
 • Abonament internet Banking VB24 Business
 • Emitere card VB Lunch
 • Transfer în MDL în cadrul proiectelor VB Lunch
 • Transfer în MDL sau în valută străină în cadrul proiectelor de salarizare cu ordin de plata electronic

Recomandă un Client și Victoriabank vă răsplătește generos pe ambii! Profită de un parteneriat avantajos și fă banking #CuPoftăDeIMM, fără limite la operațiunile Pachetului Nelimitat.


Detaliile complete le găsiți în Regulament.


Victoriabank

#CuPoftăDeBusiness #CuPoftăDeAfaceri

06 February 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Credit Imobiliar Refinanțare

„Home sweet home!”

Stabilitatea este cea mai bună soluție pentru tine și familia ta!


A trecut vremea când să iei un credit de la bancă înseamnă o operațiune o dată în viață. Te duceai la bancă, luai creditul și plăteai 30 de ani sau cât aveai de plătit.

Acum refinanțarea unui credit îți poate fi soluția în condițiile creșterii costurilor și are sens să faci o refinanțare de câte ori ai ceva de câștigat!


Cu poftă de.. acasă, Victoriabank anunță o #SuperPromoție la Credit Imobiliar Refinanțare, începând cu 06 februarie – 31 mai 2023, care îți  oferă avantaje simțitoare și anume, compensații pentru:

 • Evaluare imobil
 • Înregistrare ipotecă la notar
 • Analizare dosar
 • Înregistrare gaj la Agenția Servicii Publice
 • Deservire credit

Aceste cheltuieli, suplimentare, își asumă bancă pentru tine!


Tu verifică ce sumă poți economisi pe termen mediu și lung dacă alegi să refinanțezi creditul ipotecar pe care îl ai în prezent.

Ține minte: „Micul dejun este cel mai bun când e făcut acasă!” 😃

06 February 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Credit Imobiliar

Acasă are diferite semnificații, la diferite nivele. Putem spune acasă la o țară, oraș, stradă, apartament sau putem numi acasă un sentiment pe care îl porți în suflet. Ar mai fi și un nivel de trăire, în care, ne găsim locul alături de o persoană, iar atunci ea devine acasă.


La nivelul de bază, însă, acasă este acel loc fizic în care stai, în care îți ții lucrurile, cărțile, hainele, micile comori și unde te întorci din călătorii.


Cu poftă de.. acasă, Victoriabank anunță o #SuperPromoție la Credit Imobiliar, oferindu-ți compensațiile pentru:

 • Evaluare imobil
 • Înregistrare ipotecă la notar
 • Analizare dosar
 • Înregistrare gaj la Agenția Servicii Publice
 • Deservire credit

Aceste cheltuieli, suplimentare, își asumă bancă pentru tine!


Ție îți rămâne să găsești locul unde să-ți conturezi visele și unde să te simți în largul tău.

Solicită Credit Imobiliar și ia-ți propria casă unde te vei simți acasă.


Detaliile le găsești în Regulament.

03 April 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Credit de consum Negarantat! Rată FIXĂ pe toată perioada!

Ia zi, ce faci atunci când apar nevoile personale, oricare ar fi acestea, și te tot gândești..analizezi..cauți soluțiile potrivite..?!


Ai nevoie și poate chiar vrei să schimbi mașina, chiuveta din bucătărie. Vreo tehnică din casă îți dă bătăi de cap, vrea să fie reparată sau chiar aruncată la gunoi 😃 iar totul se învârte în jurul bugetul disponibil pe care îl ai?!


Noutate maaare care îți va aduce doar beneficii!

În perioada 3 aprilie – 31 mai 2023 solicită Credit de consum Negarantat de la Victoriabank până la 300.000 lei fără gaj și fără a declara ce faci cu banii, pentru o perioadă de până la 5 ani.

Obții rata fixă pe întreaga perioadă a creditului.


Rată fixă pe care o cunoști că va fi rata lunară spre plată. Îți vei putea planifica, sigur, bugetul și nu vei fi afectat de riscurile de creștere.

Și desigur, ai zero comisioane la acordarea creditului!

Te invităm și ești așteptat la orice unitate a băncii pentru a beneficia de ofertă.

01 February 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Oferta de Primăvară Agri 2023

Plantează cu spor pentru viitor,

Împrumută acum și achită ulterior!”


Dragul nostru gospodar, având în vedere prognoza meteo foarte schimbătoare din aceste luni de iarnă, probabil nu știi la ce să te aștepți. Azi plouă înghețat, mâine se dezgheață tot și ai impresia că primăvara bate la ușă.


De aceea, trebuie să fii tot timpul pregătit cu lista de activități agricole de primăvară pe care să le desfășori. Tradițional în luna februarie dăm startul ofertei de primăvară Agri! Din simplul motiv că această perioadă este una dintre cele mai importante, cum zice o vorbă din popor: „o zi de primăvară hrănește un an!


În perioada 01 februarie – 31 mai  2023 lansăm Campania pentru persoanele juridice – Agri de primăvară!

Beneficiază de toate avantajele acestei promoții:

 • Finanțarea atât a lucrărilor agricole de primăvară, cât și a investițiilor tehnice
 • Acordare perioadă de grație la dobândă până la 6 luni
 • Acordare perioadă de grație la achitarea creditului până la 8 luni


Obții până la 1,500,000 (milioane) lei fără garanție cu zero comision la acordarea creditului.


Ne adaptăm nevoilor tale!

Victoriabank, #CuPoftăDeAgricultură!

15 December 2022
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Cunoașteți noul serviciu de taxi Teleport din Moldova!

Acumcălătoria cu taxiul a devenit și mai convenabilă, iar pentru deținătorii de carduri Visa este și profitabilă. Comandați o mașină prin aplicația Teleport, plătiți cu cardul Visa și obțineți:

 • 50% reducere la călătoriile spre aeroport pentru deținătorii de carduri de clasa premium Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite;
 • 30% reducere la călătoriile prin oraș pentru deținătorii de carduri de clasa premium Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite;
 • 10% reducere la călătoriile prin oraș pentru deținătorii tuturor cardurilor Visa (cu excepția cardurilor Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite).

Pentru a profita de ofertă, descărcați și/sau deschideți aplicația Teleport, adăugați cardul Visa la portofel și comandați mașina. Reducerea se va aplica automat.

Oferta este disponibilă în Chișinău, Orhei, Comrat și Leova pentru călătorii spre aeroport și prin oraș.

Perioada promoției este de la 15 decembrie 2022 până la 30 septembrie 2023.

Detalii: visa.md.

01 December 2022
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

BONUS la tranzacții lunare cu cardul SALUT

Surprizele pentru posesorii cardului bancar SALUT vin pe bandă rulantă!

În perioada: 01.12.2022 – 31.05.2023 primești bonus de 50 MDL pentru efectuarea tranzacțiilor lunare în mărime de 3000 MDL

Alte detalii cu privire la beneficii, găsești în Regulament.


Trăiește viața din plin și savurează toate beneficiile cardului SALUT – cardul tău cu zero costuri!

01 March 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

20% скидки на аренду электросамокатов Bolt с Visa

Электросамокаты Bolt – это не только быстрый, безопасный и экологически чистый способ передвижения по городу, а и возможность отдохнуть от рутинных дел и прогуляться с ветерком! Добавляйте карту Visa в приложение Bolt и катайтесь со скидкой 20%.

Чтобы воспользоваться предложением:

 • загрузите / откройте приложение Bolt;
 • добавьте любую карту Visa в кошелек Bolt;
 • оплатите аренду электросамоката Bolt картой Visa.


Проведите время весело с доступным и безопасным транспортом!  

Предложение действует с 1.03.2023 по 31.12.2023 г. в Кишиневе.

Детали: visa.md

06 October 2022
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Мгновенная скидка до 10% от Booking.com и Mastercard при оплате премиальной картой

Путешествия вдвойне приятнее с премиальными картами Mastercard®. Бронируйте жилье на Booking.com со скидкой до 10% от Mastercard. Получить ее очень просто:

 • Зарегистрируйтесь/войдите в аккаунт на Booking.com по ссылке.  
 • Определите даты поездки и выберите желаемый тип жилья, чтобы увидеть тариф и стоимость вознаграждения (отображается в строке «Общая цена»).
 • Выберите опцию «Оплатить сейчас» и получите скидку до 10% от Mastercard.

Предложение актуально до 01.09.2023 г. для карт Platinum Mastercard® и World Elite Mastercard®, эмитированных в Молдове. Предложение действует только при бронировании по ссылке: https://sp.booking.com/gating/authkey?aid=2280160&key=S1Tvwu1WZZ&label=md-priceless. Бронирование, сделанное через сайт или мобильное приложение Booking.com, не принимает участия в предложении. Детали на mastercard.md.

01 January 2023
/
Осталось
Осталось
дней
:
часы
:
Мин.
:
Секунды
VictoriaBank

Promoție enJOI: Achită cu smartphone-ul și câștigă!

La Victoriabank, fiecare joi e specială!

Cu poftă de cadouri, continuăm campania “enJOI” și oferim săptămânal premii speciale deținătorilor de carduri Victoriabank, care efectuează cumpărături cu smartphone-ul în ziua de joi.

Cum poți deveni unul dintre fericiții câștigători? E simplu!

În fiecare joi, achită cumpărăturile cu telefonul sau cu smartwatch-ul și ești înscris automat în lista participanților la concurs.

 Extragerea câștigătorilor are loc săptămânal, prin intermediul platformei random.org.

 Campania “enJOI” se va desfășura până la sfârșitul anului 2023. Regulamentul și condițiile de participare, pot fi găsite aici

Dorim tuturor shopping plăcut și cât mai multe achitări norocoase!