13 Октября 2023
Victoriabank continuă să sprijine Ucraina. Copiii din Nicolaev au primit tablete eletronice

Victoriabank și-a asumat un angajament continuu de a face diferența în comunitățile unde activează și nu numai, subliniind angajamentul băncii față de valorile umanitare și de responsabilitate socială.
În această perioadă dificilă, în care mai multe regiuni ale Ucrainei se confruntă cu tensiuni crescânde, bombardamente și necesități umanitare urgente, Victoriabank a decis să sprijine eforturile Fundației Purcari de a oferi sprijin copiilor afectați de război și de a aduce lumină în viețile lor.

Banca s-a alăturat proiectului educațional desfășurat de fundație prin transmiterea unui lot de tablete electronice pentru micuții din regiunea Nicolaev, Ucraina. Această donație reprezintă o oportunitate semnificativă pentru copii, deschizând noi căi de învățare și dezvoltare în ciuda circumstanțelor dificile din zonă.
Beneficiarii proiectului sunt copiii care au intrat în clasa I în acest an și care provin din familii numeroase sau familii refugiate strămutate cu traiul din Herson la Nicolaev. O parte din donație a fost repartizată și micuților cu nevoi speciale.

Prin intermediul acestei colaborări, Victoriabank și Fundația Purcari au reușit să ofere, în total, 150 de tablete.

Ne bucură faptul că am avut ocazia să fim parte dintr-o inițiativă atât de valoroasă și să contribuim la oferirea unui viitor mai luminos copiilor din Ucraina. La Victoriabank, ne dedicăm sprijinirii comunităților și continuăm să investim în proiecte care aduc schimbare pozitivă.

Mulțumim pe această cale Fundației Purcari pentru coordonarea acestui proiect și le suntem recunoscători tuturor celor care s-au implicat în realizarea lui.