15 Ноября 2023
ULTIMA suplimentare de oferte pentru Bank Friday la Victoriabank

Campania Bank Friday de la Victoriabank se bucură de un succes răsunător. La ediția din acest an, am marcat record după record. În doar două zile de la lansare, am depășit ținta de vânzări. Stocurile pentru majoritatea promoțiilor destinate persoanelor fizice și persoanelor juridice au fost epuizate.

Pe cei care nu au beneficiat încă de avantajele celor mai bune oferte bancare din acest an vă anunțăm că am suplimentat numărul promoțiilor lor:

  • Credit de Consum Negarantat - 100
  • Credit Imobiliar - 30
  • POS Terminale - 10
  • STAR Card - 100
  • Credite rapide - 25

Aceasta este ULTIMA suplimentare de stoc. Grăbește-te să prinzi șansa finală pentru un shopping financiar de excepție! Campania se va încheia în data de 19 noiembrie, ora 23:59. 

Bank Friday aduce beneficii exclusiviste pentru cele mai solicitate produse de la Victoriabank: credite de nevoi personale, împrumuturi pentru locuințe, carduri de cumpărături și depozite.

Cererile pot fi depuse exclusiv online și aici găsești toate ofertele - bankfriday.victoriabank.md.
Victoriabank este prima bancă din Moldova care a lansat oferte de tip „bank friday”, în noiembrie 2019. Promoțiile desfășurate anii precedenți s-au bucurat de succes enorm. Pentru unele produse stocul a fost epuizat în doar câteva ore.

Victoriabank – #CuPoftăDeSuperOferte!