24 Августа 2023
Seara Jocurilor de Societate la Victoriabank

Victoriabank și-a luat angajamentul în mod deschis și transparent că investițiile în dezvoltarea competențelor oamenilor noștri este una din priorități și extindem continuu lista inițiativelor și formelor de învățare.

De data asta, am lansat inițiativa ”Seara Jocurilor de Societate”, și pentru primele evenimente ne-am adunat să jucăm CashFlow, activitate facilitată de Clubul Cashflow Moldova.

Prin intermediul acestui joc am provocat colegii să se redescopere, îmbinând educația financiară cu jocul și să învețe importanța investițiilor și a creării surselor de venit pasiv.

Să vedem ce cred și unii colegi, care au participat în premieră la acest joc:

Anastasia Malai, Director Relații Clienți Corporativi:

“Mă bucur enorm că prin intermediului Victoriabank mi-a reușit să descopăr jocul CashFlow. M-a făcut să îmi regândesc acțiunile chiar și în viața reală, capacitatea de a lua decizii rapide, dar în același timp, bine gândite. 

Am învățat că banii strânși "la ciorap" nu înseamnă succes, iar banii investiți care aduc venituri pasive- cu siguranță. Mulțumesc, Victoriabank, pentru o asemenea experiență.”

Cristian Coțuc, Manager Relații cu Clienții IMM:

E super important echilibrul lucru&distracție, iar când acestea lucrează într-un unison, ăsta-i noroc. In cadrul Jocului Interactiv "CashFlow" am fost motivat de dorința de a ajunge la libertate financiară. Cu certitudine zic că învățarea este fun.


#CuPoftăDeDezvoltare #AlăturiDeInițiativeFrumoase #EducațiaEsteFun