21 Июля 2023
O viață mai organizată cu plățile programate în VB24

Suntem un promotor al digitalizării și continuăm să implementăm soluții viabile identificând nevoie tale! Prezentăm soluția pragmatică pentru o viață mai organizată de a economisi timp și a evita întârzierile cu plățile programate în VB24, disponibil atât pentru versiunea mobilă, cât și pentru versiunea internet VB24

Acest funcțional îți aduce o serie de avantaje, făcând administrarea facturilor și plata serviciilor tale mult mai ușoară și eficientă.

  • Ce înseamnă programarea plăților în VB24?

Programarea plăților reprezintă posibilitatea de a seta automat efectuarea plății către furnizorii de servicii comunale, precum: utilități, gaz, apă, canalizare, deservire bloc, internet și altele. În loc, să efectuezi manual plățile lunare, poți introduce detaliile facturilor în VB24 și apoi, când factura setată pentru plata programată va fi activă, se vor efectua plățile în mod automat.

Acest funcțional îți oferă o experiență fără griji și îți permite să te concentrezi pe lucrurile mai importante din viața ta!

  • Avantajele programării plăților în VB24:

Economie de timp și efort: nu mai este nevoie să setezi manual plățile lunare pentru fiecare furnizor de servicii. Programarea plăților automatizează procesul, astfel încât să nu mai pierzi timpul completând informațiile facturilor sau să-ți faci griji că vei rata data scadenței a facturii.

Precizie și punctualitate: achitarea se face automat, imediat ce factura va fi activă pentru plată. Astfel, vei evita penalitățile pentru întârziere și vei avea întotdeauna un istoric precis al plăților efectuate.

Flexibilitate: poți programa plățile pentru mai multe facturi și furnizori de servicii, având controlul asupra tuturor acestora, chiar și atunci când ești în mișcare. Indiferent de locul în care te afli, ai acces la funcțional în VB24.

  • Cum poți face Plată Programată în VB24?
  • 1. Deschide VB24
  • 2. Navighezi către secțiunea „Plăți” și selectezi furnizorul de servicii la care să programezi plata
  • 3. Introduci detaliile facturii și setezi „creare abonament
  • 4. Confirmi programarea plății și atât 😊

Descoperă avantajele plăților automate în VB24 și bucură-te de o experiență mai simplă și comodă în gestionarea facturilor și plăților lunare la serviciile comunale. Confortul și siguranța îți este garantată! Ai toată libertatea și accesul la serviciile financiare accesibile.

Victoriabank 💙

#CuPoftăDeDigitalizare