23 Октября 2023
Agenția Bucovina de la Port Mall: modernitate și digital banking în cel mai nou centru comercial din Chișinău

Victoriabank a lansat activitatea celei mai noi unități din rețeaua sa. Cu un design stilat și servicii bancare personalizate, Agenția Bucovina din incinta Port Mall aduce o perspectivă inovatoare asupra experienței bancare.

În ziua deschiderii, am fost bucuroși să întâlnim un număr mare de clienți. Ei au avut parte de surprize și cafea gratuită pregătită de propriul barista. Echipa noastră a venit cu sfaturi bancare și informații despre produsele Victoriabank.

Pentru toți cei care doresc să-și soluționeze necesitățile bancare într-un loc accesibil și înconjurat de magazine - Agenția Bucovina este locul ideal. Unitatea se află la parterul Port Mall, chiar la intrare. Echipa noastră de profesioniști stă la dispoziția clienților 7 zile din 7, de la 10:00 la 22:00, cu o pauză de masă flexibilă. De asemenea, avem un bancomat modern pentru a face tranzacțiile și mai convenabile.

La Agenția Bucovina, clienții pot beneficia de o serie de servicii: deschiderea conturilor, gestionarea creditelor, asistență în investiții sau orice operațiuni destinate special pentru IMM-uri. Ne onorează faptul că Victoriabank deține singura unitate bancară din incinta Port Mall.

Acest spațiu a fost proiectat cu atenție pentru a oferi o experiență bancară confortabilă și modernă. Lansarea Agenției Bucovina este o reușită de care suntem mândri, pentru că reprezintă un pas semnificativ în eforturile de a ne extinde prezența în mall-urile din Chișinău. Facem acest lucru din dorința de a fi cât mai aproape de clienți, dar și pentru că am observat cât de mult apreciază oamenii serviciile noastre", a subliniat Vasile Donica, vicepreședinte Victoriabank.
Cu o istorie de succes de peste trei decenii, Victoriabank oferă diverse servicii bancare pentru clienții săi, de la persoane fizice la întreprinderi. Principiile de bază în deservirea clienților sunt transparența, siguranța și confortul acestora. Victoriabank deține în prezent o rețea teritorială care include 30 sucursale și 39 de agenții în întreaga țară. Banca deservește peste 300 de mii de clienți și are aproximativ 250 de bancomate.