27 Сентября 2022
#CuPoftăDeFapteBune. Mai mulți angajați ai Victoriabank au alergat în cadrul echipei Run for Children pentru a îndeplini visul a cinci copii de a avea o casă

Victoriabank continuă faptele bune în cadrul proiectului social „Alături de Moldova, alături de fiecare” prin sprijinul financiar oferit programelor implementate de organizația Copil Comunitate Familie (CCF Moldova). Duminică, 25 septembrie, 25 de angajați ai Victoriabank au fost membri ai echipei Run for Children, inițiată de CCF Moldova, și au participat la  Chisinau Big Hearts Marathon.

„Noi, angajații Victoriabank, suntem în continuare #CuPoftăDeFapteBune alături de toți oamenii din Moldova. Nu pierdem niciun prilej de a ajuta oamenii de alături să trăiască mai bine. Sunt mândru că am alergat pentru cauza nobilă a prietenilor noștri de la Copil Comunitate Familie împreună cu o echipă mare de la Victoriabank - cei mai tari colegi!”, a spus Sorin Bălănel, Director Relații cu Publicul și Marketing Victoriabank.

„Duminică, și eu am făcut parte din echipa Run for Children, inițiată de bunul și vechiul nostru partener CCF Moldova, alături de care suntem de foarte mulți ani. Alergând în cadrul Chisinau Big Hearts Marathon, am contribuit la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru o familie cu cinci copii, dar și la schimbarea vieții altor micuți sprijiniți de CCF Moldova”, a menționat Vitalie Corniciuc, Vicepreședinte CFO Victoriabank.

„Toți știm că nu există un loc mai călduros decât propria casă și familie. Și pentru că știm asta, am alergat spre victorie și spre îndeplinirea visului unei familii de a avea o locuință. Le dorim tuturor propriile victorii, iar copiilor din Moldova și din întreaga lume - o viață în căldură, dragoste și pace”, a adăugat Ecaterina Popov, Directoare Management Proiecte și Procese din cadrul Victoriabank. 

Victoriabank implementează în prezent campania „Alături de Moldova, alături de fiecare”. Este vorba despre o inițiativă socială de amploare, demarată la începutul acestui an și care are scopul de a sprijini populația în contextul situației actuale din țară. Campania pune accent pe păturile cele mai vulnerabile, iar Victoriabank intenționează în anul curent să contribuie cu peste 10 milioane de lei pentru implementarea acțiunilor din cadrul campaniei. Prima componentă s-a axat pe oferirea beneficiilor suplimentare deținătorilor de carduri sociale. Peste 3 milioane de lei sub formă de bonusuri sau cashback au fost  acordate clienților deținători de carduri sociale de la Victoriabank. Până la sfârșitul acestui an, Victoriabank va organiza și alte programe sociale.

Victoriabank este alături de CCF Moldova în cadrul mai multor evenimente desfășurate de această organizație. Parteneriatul dintre Victoriabank și CCF Moldova a început acum opt ani. Amănunte despre această colaborare, dar și despre activitatea CCF Moldova puteți afla de la președinta acestei organizații nonguvernamentale, Liliana Rotaru, care a fost invitata unei ediții a podcastului VB Talks, realizat de Victoriabank. Episodul respectiv poate fi văzut aici.

Printre activitățile de responsabilitate socială corporativă (CSR) ale Victoriabank se numără: „Gala Generozității”, licitația de caritate „Cumpără artă, susține un copil”, „Povești de acasă” , parteneriatul cu Federația de Baschet din Republica Moldova și cu Teatrul Geneza Art din Chișinău.

Anul trecut, Victoriabank a lansat o campanie de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii – Eu sunt IMM, prin care a dorit să facă auzite poveștile cu și despre oameni întreprinzători, care inspiră,  care caută soluții cu mult curaj și determinare. În 2020, Victoriabank a inițiat o altă campanie de susținere a producătorilor autohtoni, care a avut genericul #CumpărăDeLângăTineLa începutul pandemiei de COVID-19, în anul 2020, Victoriabank a donat 250 de mii de lei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău pentru lupta contra noului tip de coronavirus și a oferit sprijin clienților persoane fizice, aplicând la cerere amânarea plăților pentru credite.