21 АПРЕЛЯ 2022
Aviz privind sistarea plăților și încasărilor în RUB

Stimate Client,


Te informăm că Victoriabank nu mai oferă posibilitatea accesării produselor sau serviciilor/tranzacțiilor în valuta Rubla Rusească (RUB), cum ar fi deschiderea de noi conturi în RUB, accesarea produselor și serviciilor în RUB, emiterea și reemiterea cardurilor în RUB și altele, pentru toti clienții Băncii.

De asemenea, în legatură cu situația geo-politică din regiune, nu mai sunt posibile tranzacțiile în USD, EUR si RUB cu participarea băncii corespondente Transkapitalbank . Astfel, recomandăm să contactați partenerii Dvs. în vederea informării acestora privind neadmitearea indicării respectivei bănci în transferurile expediate în direcția Victoriabank.

În legatură cu închiderea relațiilor de corespondență cu băncile rusești, toți deținătorii de conturi în RUB sunt îndemnați să convertească soldurile din RUB în altă valută de interes (MDL, USD, EUR etc) până la 28 aprilie 2022.

În caz contrar, banca își rezervă dreptul, începând cu data de 29 aprilie 2022, să efectueze de sine stătător conversiile valutare a soldurilor clienților din RUB în alte valute în care dețin conturi.


Vă mulțumim!

Echipa Victoriabank