Vitalie Corniciuc – un nou membru în Comitetul de Direcție al Victoriabank

Vitalie Corniciuc, Vicepreședinte, Chief Financial Officer. Acesta a primit, recent, aprobarea Băncii Naționale a Moldovei pentru exercitarea funcției de Vicepreședinte și gestionarea activității băncii în domeniile ce țin de bugetare, analiză financiară, contabilitate și raportări.

Vitalie Corniciuc are studii superioare economice și o experiență de peste 10 ani în funcția de manager superior în cadrul unei companii de audit din „big 4” dar și experiență în domeniul contabilității. Din anul 2012, este membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din Marea Britanie și membru în Consiliul de Administrație al AmCham Moldova (Camera Americană de Comerț).

 

Pe parcursul activității sale, Vitalie a acumulat și experiență didactică, fiind la anumite etape lector MBA, trainer în cadrul mai multor proiecte desfășurate de World Bank, lector ASEM, inclusiv în cadrul proiectului educațional susținut de Victoriabank - Zoom in banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank.