VictoriaPay

Achitări cu smartphone-ul - alternativa cardului bancar contactless

 

Ce reprezintă aplicația VictoriaPay?

Aplicația VictoriaPay este destinată plăților pentru bunuri și servicii efectuate prin intermediul unui smpartphone cu SO Android 4.4 (și versiuni superioare) înzestrat cu modulul NFC, fiind o modalitate de plată identică achitărilor prin intermediul unui card bancar contactless emis de B.C. "Victoriabank" S.A. Aplicația este valabilă pentru orice tip de card emis de către Victoriabank, atât contactless, cât și non-contactless (cu excepția cardurilor Visa Electron și Cirrus Maestro).

 

Aplicația VictoriaPay poate fi descărcată GRATUIT de pe

 
Cum înregistrez cardul bancar în aplicație?
 
Cum înregistrez următorul card bancar în aplicație?
 
Cum pot modifica parola?
 
Cum achit cu smartphone-ul în regim obișnuit?
 
Cum achit cu smartphone-ul setat în regim «background»?

 

Funcționarea optimă a aplicației este condiționată de conectarea la internet a dispozitivului mobil cel puțin odată în 3 zile, sau după fiecare a 5-a tranzacție efectuată cu acesta. Conexiunea la internet este necesară pentru actualizarea cheilor criptografice care asigură realizarea tranzacțiilor. Actualizarea cheilor criptografice poate fi inițiată și manual în meniul "Setări", din partea dreaptă de sus a ecranului.

 

Informații utile:

Pentru alte detalii apelați Serviciul Clientelă, disponibil 24/24, la numerele de contact: (022) 21-02-02 sau ne scrieți la adresa de E-mailhce@vb.md.