Câștigă un Mini Bike electric cu Victoriabank și Western Union

Trimiți sau primești transferuri prin Western Union în rețeaua de unități Victoriabank și ai șansa să câștigi mini bike-uri electrice și biciclete!

 

 

 

În cadrul promoției vor fi organizate 5 trageri la sorți și vor fi desemnați 30 de câștigători – câte 6 câștigători pentru fiecare extragere.

 

După fiecare extragere de bază se vor determina 5 rezerve. Un Participant eligibil poate câștiga mai mult decât o dată pe parcursul întregii perioade a promoției, cu condiția să câștige la diferite trageri la sorți și cu înregistrări diferite. Fondul de premii ale promoții reprezintă 5 mini bike-uri și 25 de biciclete (câte un mini bike și 5 biciclete pentru fiecare extragere).

 

Update: Campania națională "Câștigă cu Mini Bike electric” se prelungește până la data de 31 august 2020, cu oferirea unui set suplimentar de premii, 1 mini bike electric și 5 biciclete. Tragerea la sorți pentru luna august va avea loc pe data de 4 septembrie 2020.

 

Pentru a participa la Promoție, fiecare participant eligibil trebuie:

 

  • să primească sau să expedieze bani prin sistemul Western Union în rețeaua Victoriabank și să se înregistreze la promoție expediind un SMS (tarif standard)  la numarul +373 78800005 cu codul unic de pe cuponul răzuibil primit de la operator.
  • să primească sau să expedieze bani prin sistemul Western Union în rețeaua băncilor   Victoriabank și să acceseze aplicaţia disponibilă pe pagina de Facebook a organizatorului www.facebook.com/MoneyTransferMoldova sau să acceseze în browser adresa web www.moneytransfer.md și să completeze Formularul aplicației cu datele solicitate: codul unic de pe cuponul răzuibil, nume, data, adresă e-mail, număr de telefon valid, localitate, bancă.

 

Vino la orice unitate Victoriabank realizează sau primește un transfer prin Western Union și câștigă!    

 

Vezi Regulamentul promoției și anexă la regulament.