Fii parte din istorie! Victoriabank şi VISA îţi oferă şansa să participi la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2016 din Rio

În perioada 21 martie – 31 mai 2016 Victoriabank şi VISA oferă tuturor clienţilor oportunitatea unică de a câştiga o călătorie pentru două persoane la cel mai grandios eveniment al anului – ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2016 din Rio de Janeiro, Brazilia sau unul dintre cele 200 de premii a câte 500 de lei fiecare.

 

Pentru a participa la campanie trebuie să deții un card de tip Visa emis de Victoriabank și să efectuezi cel puțin o achitare în cadrul unităților comerciale, oriunde în lume, în mediul on-line sau prin intermediul sistemelor de deservire la distanță DA! Internet Banking și DA! Mobile Banking, în sumă de cel puțin 100 lei (sau echivalentul în orice altă valută).

 

Fiecare 100 de lei achitați cu cardul VISA de la Victoriabank îți oferă o șansă de câștig. Astfel, cu cât mai mare este suma tranzacţiei, cu atât mai multe şanse ai de a câştiga Premiul Mare sau unul din cele 200 de premii bănești.

 

Extragerile premiilor bănești vor avea loc pe 4 mai și 2 iunie 2016, iar pe 12 mai va fi identificat câștigătorul Premiului Mareo călătorie pentru două persoane la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2016 din Rio.

 

Regulamentul campaniei ”Fii parte din istoria Jocurilor Olimpice” poate fi găsit aici.

 

Ne vedem la Rio!

 

 Lista câştigătorilor primei etape (100 de premii x 500 lei).

 Lista câştigătorilor celei de-a doua etape (100 de premii x 500 lei).

 

Câștigătorul Premiumui mare: