Alege transferul de bani de la Victoriabank și câștigă șansa de a merge în călătoria de vis

În perioada 15 aprilie - 15 iulie, efectuează un transfer de bani prin orice sistem de remiteri de bani și poți câștiga unul din cele 4 premii a câte 500 EUR sau marele premiu în valoare de 1000 EUR.

 

Pentru a participa la campanie este necesar doar să primești sau să trimiți bani în sumă de minim 300 EUR/USD, 6.000 MDL sau 20.000 RUB. Câștigătorii vor fi desemnați la finalul fiecărei etape prin tragere la sorți electronică.

 

Victoriabank oferă clienților săi posibilitatea de a expedia sau primi bani din orice colţ al lumii prin următoarele sisteme de remiteri de bani: Western Union, MoneyGram, Zolotaya Korona, Unistream, Contact, Leader, RIA, SMITH&SMITH, Intel Express, Blizko, Meridiana şi Privat Money.

 

Mai multe informații despre campania „Victoriabank te transferă în vară” găsești aici.

 

Cu Victoriabank visurile tale sunt mai aproape!

 

  Câștigătoarea Premiul mare în valoare de 1000 EUR a campaniei “Victoriabank te transferă în vară” este dna Veronica Caraulan.

 

 Câștigătorii primelor două extrageri ai campaniei “Victoriabank te transferă în vară”, sunt Svetlana Ghercavii, Mariana Ionel, Nadejda Grădinaru și Elena Savciuc care s-au ales cu câte un voucher în valoare de 500 EUR, fiecare.