Prezentarea echipei HR

Echipa Resurse Umane Victoriabank – parte a Grupului Banca Transilvania


Valentina Sohoțchi

 

Director Direcția Resurse Umane

 

Cine e Valentina în viața profesională?
 

De profesie jurist şi cu o carieră de 20 ani în sectorul bancar, a activat de-a lungul carierei sale în domeniul resurselor umane, dar și a jurisprudenței, al creditării/investiţiilor. Victoriabank nu reprezintă un teritoriu necunoscut pentru Valentina, ocupând din 2000 până în 2005 funcția de consilier juridic în Departamentul Juridic al băncii. Pe parcursul carierei sale, Valentina a acceptat diverse provocări profesionale, inclusiv cele din afara țării, cum a fi activitatea de Front Office la Bank of Montreal din Canada. De mai bine de 10 ani şi-a conturat cariera în domeniul Resurselor Umane: training, recrutare şi gestiune de carieră. Din octombrie 2018, s-a alaturat echipei Victoriabank-  parte a Grupului Banca Transilvania, in calitate de Director Resurse Umane

 

Cine e Valentina din spatele Directorului de HR? smiley


Este un om obișnuit, cu visuri, cu griji, provocări și împliniri. Este un om, care apreciază lucrurile mărunte, oricare ar fi forma lor – zîmbetul și dragostea necondiționată a copiilor, timpul petrecut cu familia, sfatul soțului, dragostea parinților, prietenia confirmată de fapte și timp smiley.

 

Care este succesul creșterii în carieră?


,,Creștem alături de oamenii din jurul nostru, învățăm unii de la ații, devenim mai buni unii alături de ceilalți, iar parcursul profesional este, astfel, o frumoasă descoperire” – susține Valentina.

 

 Echipa Secției recrutare și gestiune a carierei 

 Echipa Secției administrare personal

Echipa Secției buget compensații și beneficii 

Echipa serviciului remunerarea muncii

 Echipa Secției training și dezvoltare