VictoriaBank, sponsor general al primului concurs intelectual de rang internaţional organizat în Republica Moldova - ”Znatokiada 2015”

25.05.2015


În perioada 22-24 mai, la Chișinău a avut loc în premieră concursul intelectual de rang internaţional ”Znatokiada 2015”. În calitate de sponsor general, Victoriabank a fost alături de participanți, sprijinind financiar evenimentul, dar și încurajând participanții la competiție.
”Znatokiada 2015” a fost organizată în țara noastră după ce selecţionata Moldovei, condusă de Grigori Alhazov a câştigat Cupa Olimpică a Ţărilor -  ”Znatokiada 2014”, organizată anul trecut în oraşul Odessa, Ucraina.

Evenimentul a reunit peste 40 de echipe din întreaga lume şi personalităţi cu renume internaţional printre care Maxim Potashev, Ilia Novikov şi multe alte vedete ale clubului de elită, experți din Moldova, Rusia, Ucraina, Belarus, Israel, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, România și Bulgaria.

Organizatorul Znatokiadei, Grigorii Alhazov, a menționat că evenimentul dat este foarte important pentru prestigiul Republicii Moldova, pentru elita intelectuală a ţării noastre. ”Faptul că noi vedem interes din partea oamenilor din alte ţări care vin să joace cu noi împreună este un imbold pentru dezvoltarea republicii noastre şi a intelectualităţii”, a subliniat Alhazov.

Printre participanţii la ”Znatokiada 2015” a fost şi colegul nostru de la VictoriaBank Alexandr Soloviov, care a menţionat: ”Acest eveniment oferă posibilitatea de a face cunoştinţă cu intelectualii din alte ţări şi este o premieră numărul mare de participanţi”.

Sponsorizarea evenimentului de către VictoriaBank face parte din programul de responsabilitate socială al Băncii şi contribuie la progresul intelectualităţii din ţara noastră, iar acest eveniment vine să promoveze imaginea băncii pe arena internaţională, dar și să încurajeze tânăra generaţie să participe la acest fel de competiții.