VictoriaBank, premiată pentru cel mai mare număr de achitări cu cardurile MasterCard

04.06.2015

O nouă distincție de valoare pentru VictoriaBank - “TOP Acquirer 2014”, oferită de compania MasterCard. Acest titlu vine să demonstreze că VictoriaBank este cea mai solicitată și sigură bancă de pe piața din Republica Moldova pentru achitarea plăților cu cardurile MasterCard.

Distincția a fost înmânată de către Vera Platonova, managerul MasterCard pentru Ucraina şi Moldova, în cadrul Zilei MasterCard, care a fost organizată la Chişinău pe 22 mai 2015. Platonova a felicitat echipa VictoriaBank pentru succesul obținut şi i-a urat Băncii menţinerea poziţiei de top pe care o deține.

Vladimir Stovbun, Directorul Direcţiei carduri bancare a VictoriaBank a mulțumit companiei MasterCard pentru titlul obținut, subliniind că atingerea acestui nivel se datorează, în primul rând, clienților VictoriaBank, dar și strategiei Băncii privind dezvoltarea rețelei de plăți cu cardul.

Colaborarea dintre VictoriaBank şi Compania MasterCard a început în anul 2001, când VictoriaBank a emis primele carduri de tip Europay/MasterCard şi MasterCard Standard Privilegiat.