Al doilea oficiu dedicat Sistemului de remitere de bani CONTACT din Republica Moldova se deschide la Chișinău

21.04.2015

Sistemul de remitere de bani CONTACT continuă procesul de extindere a locațiilor dedicate în Republica Moldova. 

Astfel, pe 23 aprilie, la Chișinău, va avea loc inaugurarea celui de-al doilea oficiu CONTACT, care va fi deschis în cadrul Agenției Nr. 2 a VictoriaBank, situată pe bulevardul Moscovei 16. Ceremonia de inaugurare a oficiului va începe la ora 11:00, iar la eveniment sunt invitaţi să participe toţi doritorii. Mai mult, cei prezenți vor primi cadouri de la reprezentanţii sistemului CONTACT, dar şi de la VictoriaBank. În cadrul noului oficiu CONTACT, clienții vor beneficia de servicii calitative de transferuri băneşti. Va fi simplificat considerabil procesul de deservire al clienţilor, iar astfel se va reduce semnificativ timpul pentru efectuarea operațiunilor de expediere şi recepționare a banilor.

Prin intermediul noului oficiu dedicat sistemului de remiteri de bani CONTACT, clienţii VictoriaBank vor putea primi sau expedia dolari SUA, euro și ruble rusești în peste 170 de ţări din întreaga lume. Tarifele pentru banii expediați în țările CSI constituie 1% (maxim 1 000 RUB, 40 $, 30 €) din valoarea transferului, iar pentru Uzbekistan și Azerbaidjan 1,2% din valoarea transferului.

Oficiul CONTACT va deservi clienţii de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:30, iar sâmbăta de la 09:00 până la 14:00. În primele zile de activitate ale oficiului fiecare client va primi câte un cadou corporativ.

Potrivit Svetlanei Frolova, vicepreședintele sistemului CONTACT, experiența de succes a primului oficiu din Republica Moldova, al cărui clienți au devenit locuitorii oraşului Bălți, a generat ideea de deschidere a unui oficiu corporativ şi în capitala Republicii. „Suntem bucuroşi că VictoriaBank a răspuns pozitiv inițiativei de deschidere a unui oficiu corporativ CONTACT în cadrul subdiviziunii sale. Proiectul a fost realizat în termeni restrânși, iar clienţilor li se vor oferi cele mai calitative servicii. Avem o colaborare de durată cu VictoriaBank, iar angajații băncii dispun de o experiență vastă în domeniul remiterilor de bani. 

Invităm toţi doritorii să vină la deschiderea oficiului şi îi îndemnăm să utilizeze Sistemul de remitere de bani CONTACT”, a menționat Svetlana Frolova. “Colaborarea dintre VictoriaBank şi Sistemul de remitere de bani “CONTACT” reprezintă continuitatea strategiei de dezvoltare a serviciilor de remitere bani. Acest efort comun vine să ofere clienţilor VictoriaBank mai multă comoditate şi accesibilitate la serviciile de remitere de bani realizate prin sistemul “CONTACT”.

Locul amplasării oficiului nu a fost ales întâmplător, această subdiviziune a Băncii fiind una dintre cele mai vizitate din sectorul Râşcani al capitalei”, a menţionat Mihai Ciobanu, Director Direcţia valutară şi relaţii internaţionale.