Graţie cardului bancar, clienții VictoriaBank din nou câștigă premii Smart

11.02.2015

 

Graţie cardului bancar, clienții VictoriaBank din nou câștigă premii Smart. Cea de-a doua extragere a campaniei  "Persoanele inteligente plătesc cu cardul VISA", numără 10 câștigători dintre care 6 sunt clienţii VictoriaBank. Din cele 24 000 de tranzacţii înregistrate, în al II-lea val al campaniei, 6 premii valoroase au fost înmânate clienţilor VictoriaBank, şi anume:


Smart TV:

1. Stepanova Nelli

2. Sicora Diana

 

Smartphone:

1. Cropotov Ivan

2. Cotruta Violeta

3. Alexandru Burdeinii

4. Balutel Ilie


La  cea de-a II-a tombolă au participat toate tranzacţiile efectuate cu cardul Visa, în perioada 15.12.14 –18.01.15 şi înregistrate pe situl http://www.cis.visa.com/. Extragerea a avut loc în data de 21  ianuarie 2015.

„Compania Visa felicită toţi câștigătorii acestui val de premiere şi le mulţumeşte că au ales cardul Visa ca instrument de plată. Utilizarea cardului Visa ca mijloc de plată, oferă utilizatorilor multe beneficii, dintre care şi şansa de a participa în diverse promoţii pe care le organizăm. Parteneriatul de succes cu  VictoriaBank se consolidează an de an prin acţiunile comune de promovare a cardului bancar, care este un instrument strategic de plată”, a declarat  Igor Kovaliov, manager regional Visa, pentru ţările Belorus şi Moldova.

„Suntem mulţumiţi  că şi în acest val, clienții VictoriaBank au fost cei mai activi în utilizarea cardului ca şi mijloc de plată, şi cei mai  norocoși au fost răsplătiți pentru loialitate. Aceste rezultate frumoase se datorează desigur nu doar cotelor de piață pe care o deține banca la capitolul tranzacții în rețeaua comercială efectuate cu cardul bancar, dar şi comunicării cu clienții noștri despre avantajele pe care le au în utilizarea cardurilor de la VictoriaBank. Şi acestea sunt multe: începând cu rețeaua mare de bancomate şi puncte comerciale, accesibilitate şi comoditate cât în ţară, atât şi oriunde în întreaga lume,  până la reduceri în cadrul proiectului VictoriaShopping”, a zis Vladimir Stovbun, director Direcție Carduri bancare. „Achitaţi cumpărăturile cu cardul Visa de la VictoriaBank, înregistraţi bonurile de casă şi participaţi la a III-a tombolă, pentru a câștiga unul din cele 3  Philips Smart TV sau unul din cele 6 Samsung Galaxy S4”, a adăugat Dl. Stovbun.

În a treia etapă a promoţiei vor fi  înregistrate toate tranzacţiile efectuate din 19.01.15 –28.02.15,  iar extragerea va avea loc în data de 06.03.2015.

VictoriaBank felicită toţi câştigătorii şi le mulţumeşte pentru fidelitate. Campania națională Visa 2014 „Persoanele inteligente plătesc cu Visa” se desfășoară în perioada 6 noiembrie 2014 - 28 februarie 2015 și este valabilă pentru toţi deţinătorii cardurilor Visa.

Reamintim că în cadrul primei tombole, 7 din 9 premii au fost ridicate de clienţii VictoriaBank. Cardurile emise de VictoriaBank deţin o cotă de piaţă de peste 15 % din cardurile emise  în RM, iar tranzacţiile efectuate cu cardul Visa de la VictoriaBank deţin o cotă de peste 50%.