VictoriaBank a premiat câştigătorul Premiului Mare în cadrul Campaniei "Achitarea cu cardurile VISA vă aduce premii băneşti"

21.08.2015

 

În campania lansată încă în luna aprilie a fost ales marele câştigător. Astfel, premiul în valoare de 25 mii de lei a ajuns, dupa tragerea la sorţi, la norocoasa Ludmila Cobzari.
 
Ludmila Cobzari, câştigătoarea Premiului Mare: “Utilizez foarte des serviciile cardurilor bancare VictoriaBank şi niciodată nu am crezut că acest lucru îmi va aduce şi premii băneşti, dar s-a întâmplat acest lucru şi vreau să recomand tuturor să aleagă cardurile VictoriaBank.” 

 

În campania care s-a desfăşurat în 4 etape, pe lângă Premiului Mare de 25 de mii de lei, Victoriabank şi compania Visa au mai oferit premii băneşti de câte o mie şi o sută de lei altor peste o mie de deţinători de carduri.

 

Vasile Tomița, Director Direcția Strategie şi Marketing Victoriabank: „Campania a fost organizată pentru a loializa clieţtii VictoriaBank şi pentru a stimula cât mai multă lume să facă achitări cu cardurile bancare. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au participat activ în cadrul campaniei noastre şi îi îndemn pe toţi să treacă la plăţile cu cardul.”


Vladimir Stovbun, Director Direcția Carduri Bancare Victoriabank: „Clientul trebuia să efectuieze un număr anumit de plăţi de o anumită sumă de bani. Am riscat un pic, dar am câştigat. Am realizat că de fapt avem foarte mulţi clienţi care efectuează numeroase plăţi cu cardurile Visa.”
 
Colaborarea de mai mulţi ani dintre VictoriaBank şi compania Visa are drept scop principal promovarea operaţiunilor cu cardurile bancare în Republica Moldova.
 
Igor Covaliov, Manager Regional Visa în Republica Moldova şi Belarus: „Această iniţiativă a fost una jubiliară. Anul trecut, VictoriaBank a împlinit 25 de ani, aşa că Visa împreună cu VictoriaBank au realizat o acţiune de amploare pentru a-şi premia clienţii. Am vrea să felicităm atât banca, cât şi clienţii săi pentru această iniţiativă de succes.”
 
Cardul de la VictoriaBank este un instrument comod şi sigur de plată cu care se pot realiza achitări în diferite sfere de activitate, în ţară şi peste hotare.