VictoriaBank a deschis primul oficiu dedicat Sistemului de remitere de bani CONTACT în Chișinău

27.04.2015

Pe 23 aprilie 2015, la Chișinău, VictoriaBank a deschis primul oficiu dedicat sistemului de remitere de bani CONTACT. Acesta este amplasat în incinta Agenției Nr. 2 a Filialei Nr.12, situată pe bulevardul Moscovei 16.

În cadrul oficiului nou deschis, clienții vor beneficia de servicii calitative de remiteri de bani. Va fi simplificat considerabil procesul de deservire al clienţilor, iar astfel se va reduce semnificativ timpul pentru efectuarea operațiunilor de expediere şi recepționare a banilor. 

Ceremonia a fost deschisă de către directorul Filialei Nr. 12 a VictoriaBank, Nicolae Luca: ”Sunt onorat să deschid prima agenţie dedicată Sistemului de remitere de bani CONTACT în incinta Primei Bănci din Moldova. Acest oficiu va fortifica parteneriatul de succes stabilit între VictoriaBank şi CONTACT, reprezentând, totodată, un pas important care confirmă direcţia de dezvoltare a Băncii noastre”.

Potrivit lui Nicolae Luca, sute de mii de cetăţeni remit bani din Rusia în Republica Moldova pentru apropiaţii lor, iar acest oficiu dedicat Sistemului CONTACT nu este un oficiu obişnuit, ci un loc unde destinatarul transferului se simte mai aproape de cei dragi. ”Vă aşteptăm să deveniți clienţi ai acestei agenţii”, a subliniat acesta.

Serghei Nesterov, Directorul Direcţiei Vînzări al Sistemului de remiteri de bani CONTACT, a mulțumit VictoriaBank pentru că a acceptat această iniţiativă frumoasă: ”Sistemul de remiteri de bani CONTACT este prezent de peste 15 ani pe piaţa din Republica Moldova, iar cu VictoriaBank avem o colaborare frumoasă şi de durată. Ne bucură faptul că anume în cadrul VictroiaBank se deschide un oficiu specializat CONTACT prin intermediul căruia dorim să oferim servicii calitative, eficiente şi comode clienţilor noştri”.

La rândul său, Directorul Direcţiei Valutară şi Relații Internaţionale a VictoriaBank, Mihai Ciobanu, a spus: ”Era şi firesc ca Prima Bancă din Moldova să deschidă prima agenție CONTACT în oraşul Chişinău. Avem o colaborare de peste 7 ani deja şi urma ca parteneriatul dintre  VictoriaBank şi Sistemul de remiteri de bani CONTACT să evolueze spre o nouă etapă, iar VictoriaBank deţine statutul de lider pe piaţa transferurilor rapide din Republica Moldova, şi, incontestabil este un lider şi în sectorul Bancar”.

Primul client al agenției deschisă la Chișinău, Andrei Todica, a explicat de ce a ales VictoriaBank și CONTACT: ”Eu sunt un client fidel al VictoriaBank de mai mult timp, am folosit şi alte sisteme băneşti însă am dat prioritate sistemului CONTACT din mai multe considerente – calitatea, rapiditatea şi fiabilitatea  disting acest sistem de celelalte prezente pe piaţă. Vă urez succese în continuare!”.

Noul oficiul va deservi clienţii de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:30, iar sâmbăta de la 09:00 până la 14:00.

Prin deschiderea oficiului dedicat Sistemului de remiteri de bani CONTACT, VictoriaBank îşi reconfirmă poziţia de partener de încredere şi va continua să amplifice colaborările de succes oferind servicii calitative şi utile clienţilor.