Clienţii Victoriabank printre norocoşii primelor extrageri a campaniei Să obții mai mult decât ți-ai fi dorit este de - neprețuit

07.12.2015

Au fost desemnaţi câştigătorii primelor etape a campaniei naţionale "Să obții mai mult decât ți-ai fi dorit este de - neprețuit", organizată în parteneriat cu MasterCard Europe. Printre norocoși se numără clienţi ai VictoriaBank care s-au ales cu câte un certificat în valoare de 100 de lei pentru cumpărături într-o reţea de supermarkete:

1.    Novosadiuc Iurie
2.    Mazur Liuba
3.    Goreacioc Sergiu
4.    Curnic Maia
5.    Stirbu Natalia
6.    Balmus Iurie
7.    Sochirca Daniela
8.    Bulicanu Ecaterina
9.    Bujac Viorel
10.  Lapteanu Nicolae
11.  Odainic Mariana
12.  Tretiacova Snejana

Cu această ocazie, VictoriaBank felicită toţi premianţii şi le urează succes tuturor participanţilor la următoarele extrageri de premii. 

Campania Naţională "Să obții mai mult decât ți-ai fi dorit este de - neprețuit" se desfăşoară până pe data de 27 decembrie 2015. În această perioadă, toţi deţinătorii cardurilor MasterCard şi Maestro care achită cumpărăturile în sumă de la 100 de lei, participă automat la tombola cu premii sub forma unor certificate în valoare de 100 lei pentru cumpărături sau premiul mare un frigider plin cu produse alimentare, în fiecare etapă. 

Achitările efectuate prin serviciul la distanţă DA! Internet Banking de la Victoriabank participă automat la promoţie.

Cu cât mai multe tranzacţii efectuate cu cardurile Mastercard sau Maestro de la Victoriabank, cu atât mai multe şanse de a câştiga Cadourile Promoţiei!

Regulamentul promoției îl puteți găsi AICI.