Reprezentanţii Victoriabank – membri ai „Echipei Favorite a Forumului Tinerilor din CNSM”

11.05.2015

În perioada 8-10 mai 2015, reprezentanţii VictoriaBank au participat alături de alţi 140 de tineri sindicalişti la cea de-a IV-a ediție a Forumului Consiliului de Tineret din cadrul Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova, desfăşurat în localitatea Vadul-lui-Vodă.

În cele trei zile ale Forumului, tinerii au participat la o serie de ateliere de lucru, seminare tematice, precum şi la un şir de activităţi artistice și interactive. Totodată participanţii la forum au fost grupaţi pe echipe şi supuşi la diferite probe artistice, în acest fel oferindu-le oportunitatea de a comunica, de a se informa despre sindicalism și a descoperi spiritul creativ al fiecărui membru de sindicat.

Reprezentanţii VictoriaBank au făcut parte din echipa Federației Sindicatelor Lucrătorilor Instituțiilor Bancare și de Asigurări. Membrii echipei au avut un mod ingenios şi creativ de prezentare şi s-au descurcat cu brio la încercările la care au fost supuşi, iar eforturile depuse le-au adus titlul de Echipa favorită a ediției IV a Forumului Tinerilor din CNSM. 

Cu această ocazie, VictoriaBank aduce sincere mulţumiri reprezentanţilor săi,  Dlui. Sergiu Rodideal din cadrul Direcției Credite și Dlui. Oleg Chirvas din cadrul Secției Credite Corporative, pentru efortul depus şi felicită toţi membrii echipei urându-le tinerilor sindicalişti succese şi ascensiune pe viitor.