VictoriaBank a premiat laureaţii concursului naţional ”Scrisoare Mamei”

28.04.2015

Victoriabank continuă şirul de acţiuni în cadrul proiectului de responsabilitate socială ”Deschide uşile spre viitor”. 

Astfel, pe 25 aprilie curent, Prima Bancă din Moldova a premiat câștigătorii concursului naţional de creaţie literară „Scrisoare mamei”, susţinând astfel tinerele talente din țara noastră. 

La concursul organizat de Academia de Ştiinţe a Moldovei, Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău, Facultatea de Litere a USM, Asociaţia Obştească „Platforma Socrate” și Centrul Cultural Rus au participat 2.500 de concurenți, elevi ai claselor gimnaziale şi liceale, vorbitori de limbă română, cât şi de limbă rusă. Acesta a avut drept scop descoperirea tinerelor talente şi sensibilizarea societăţii de a vedea cu alţi ochi femeia-mamă.

În calitate de sponsor general al evenimentului, VictoriaBank a premiat câștigătorii concursului, la cele două categorii, gimnaziu şi liceu, după cum urmează:

Locul I – 2000 de lei;

Locul II – 1500 de lei;

Locul III – 1000 de lei.

De asemenea, VictoriaBank a oferit 20 de premii a câte 500 de lei pentru cei mai activi profesori-coordonatori din Republica Moldova. Prezent la eveniment, directorul Direcției Strategie şi Marketing al VictoriaBank, Vasile Tomița, a declarat: ”Este o prioritate pentru noi să susținem astfel de evenimente, care vine să promoveze ceva atât de frumos și sfânt pentru fiecare dintre noi și anume importanța păstrării familiilor, creșterea copiilor într-o familie sănătoasă și fericită, educarea lor într-un mediu plăcut, dar și benefic pentru dezvoltare, aici acasă. Ținând cont de responsabilitatea sa socială, VictoriaBank va continua să se implice și să depună eforturi pentru soluționarea celor mai importante, sensibile și actuale probleme din societatea noastră”.